Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Μίλτος Πασχαλίδης - Η μουσική διαδρομή 22 ετών με αγαπημένες μελωδίες

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ TEMPO24.GR

Μοναδικές στιγμές στους Πατρινούς χάρισε ο Μίλτος Πασχαλίδης, το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2017, στο Ρωμαϊκό Ωδείο, προσκεκλημένος τους Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2017.  Σε μια συναυλία τριών ωρών, χώρεσε η μουσική διαδρομή 22 ετών με αγαπημένες μελωδίες.

Η συναυλία άνοιξε με τη φωνή της Ευγενίας, της 8χρονης κόρης του Μίλτου Πασχαλίδη. Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός μοιράστηκε εμπειρίες, συναισθήματα και τραγούδια με το κοινό.

Από «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Περσείδες» περιελάμβανε η συναυλία χωρίς …πρόγραμμα, καθώς αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις διαθέσεις και την ατμόσφαιρα.

«Αν δείτε τον λεβέντη Δήμαρχό σας, πείτε του ότι αυτό το τραγούδι είναι για εκείνον», είπε και του αφιέρωσε το «Αγύριστο κεφάλι».  

«Τούτο το καλοκαιράκι» οι  Πατρινοί τραγούδησαν  έως «Τα ξημερώματα» για τις «Κακές Συνήθειες» της ζωής μας, ενώ οι κορυφαίες στιγμές της συναυλίας ήταν όταν απέδωσε τα λόγια του Ερωτόκριτου εκτός μικροφώνου και με τον ίδιο τρόπο, πλαισιωμένος από τους υπόλοιπους συντελεστές αποχαιρέτισαν την Πάτρα τραγουδώντας «Χάρτινο το Φεγγαράκι».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης - ηλ. Κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα, και η Νίκη Γρανά – πιάνο.
Πασχάλης Κολέντσης & Ευτύχης Γιαννακούρας - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

 

Διαβάστε επίσης