Πάτρα: Λήστεψαν ζευγάρι - Ακινητοποίησαν τη γυναίκα - Πήραν χρήματα και αντικείμενα αξίας - ΝΕΟΤΕΡΑ

Στο Δασύλλιο

Νεότερη Ενημέρωση 10.20: Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένων ημεδαπών και στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, καθώς και άλλα αντικείμενα. Από τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Νεότερη Ενημέρωση 8.24: Αντιμέτωποι με τους ληστές τους, ήρθε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στο Δασύλλιο Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, δυο άνδρες μπουκαραν στην οικεία και ασκώντας της σωματική βία την ακινητοποίησαν και στη συνέχεια εντόπισαν τα χρήματα και διέφυγαν.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως οι δράστες πήραν 700 ευρώ και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ο σύζυγος του θύματος, δεν αντελήφθη το παραμικρό, καθώς βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.

Πρώτη Ενημέρωση 7.58: Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού σημειώθηκε, στην περιοχή Δασυλλίου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.,gr, οι ηλικιωμένοι δέχθηκαν επίθεση από τους δράστες τι πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, οι οποίοι τους αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και αλλά αντικείμενα.

 

 

Διαβάστε επίσης