Μέδουσες: ...Κι όμως υπάρχουν παρά τις "δηλώσεις" - Ντοκουμέντα - Φωτογραφίες

τί έγραψαν τα site

Καταρχάς θα σας δείξουμε μερικά σάιτς! Το σάιτ του Star που λέει ξεκάθαρα ότι μέδουσες εμφανίστηκαν στην Καλόγρια. Δείτε και το zougla.gr. Αυτό είναι το iefimerida.gr. Και σε αυτό όπως βλέπετε οι δημοσιογράφοι μιλούν για τις μέδουσες στην Καλόγρια. Τώρα θα σας δείξουμε και τις φωτογραφίες που εστάλησαν στα Πατρινά σάιτς tempo24.gr, dete.gr και στο διαδικτυακό κανάλι patrastvgr.

 

Όπως βλέπετε οι μέδουσες έχουν βγει στην παραλία της Καλόγριας. Και ενώ όλη η Ελλάδα γνωρίζει το πρόβλημα, ένα σάιτ της Πάτρας, αποφάσισε να αμφισβητήσει τα ρεπορτάζ μας. Όπως σε πολλές άλλες περιοχές που βρέχονται από τον Κορινθιακό και τον Πατραϊκό, έτσι και στην Καλόγρια φέτος εμφανίστηκε το συγκεκριμένο φαινόμενο. Οι φωτογραφίες που παρουσιάσαμε δείχνουν τι συνέβη στη γνωστή παραλία.

Παρουσιάσαμε λοιπόν την είδηση όπως κάναμε και σε άλλες περιοχές. Μέδουσες συναντούμε συχνά στα νερά μας. Φέτος όμως το φαινόμενο παρατηρήθηκε έντονο και εξηγήθηκε πανελλαδικά από ειδικούς επιστήμονες. Η παραλία της Καλόγριας όπως και όλες οι παραλίες της Αχαΐας είναι από τις ωραιότερες της χώρας και φυσικά τις στηρίζουμε και τις προωθούμε τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα με κάθε ευκαιρία.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αχαϊα: Οι τσούχτρες και οι μέδουσες που έχουν κάνει απόβαση τις παραλίες, προκαλούν συνωστισμό στις πισίνες των ξενοδοχείων- Τι πρέπει να κάνετε αν σας τσιμπήσουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την επιστημονική άποψη 

Γιατί γέμισαν μέδουσες οι ελληνικές θάλασσες; - Έξαρση στον Κορινθιακό, οδεύουν προς το Ιόνιο

 

Διαβάστε επίσης