Πάτρα: Θρήνος για τον 18χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο! "Κανείς να μη φορέσει μαύρα στην κηδεία - Ο Αντώνης πλέον είναι άγγελος και στους αγγέλους αρέσουν τα άσπρα" - ΦΩΤΟ

την τετάρτη κατά πάσα πιθανότατα

Την Τετάρτη από την Αγία Τριάδα Ζαρουχλείκων, κατά πάσα πιθανότητα θα γινει η κηδεία του 18χρονου Αντώνη Σταματελάτου που σκοτώθηκε σε τροχαίο, το οποίο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ελευθερίου Βενιζέλου. 
Η οικογένεια παρακαλεί θερμά να μη φορέσει κανείς μαύρα στην κηδεία. "Ο Αντώνης πλέον είναι άγγελος και στους αγγέλους αρέσουν τα άσπρα", σημειώνουν. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το νήμα της ζωής του άτυχου νεαρού, κόπηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του νεαρού, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν και ενώ εκινείτο με το ποδήλατο του, συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, ανετράπη και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλο Ι.Χ, που οδηγούσε 21χρονος. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Παρά τις προσπάθεις των γιατρών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία Βοήθεια" στο Ρίου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ο 17χρονος κατέληξε τα μεσάνυχτα.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών, ενώ και οι δυο οδηγοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Συνελήφθησαν δυο οδηγοί για το τροχαίο δυστύχημα με ποδηλάτη - Νεκρός 17χρονος

Πάτρα: Εχασε την ζωή του 17χρονος ποδηλάτης, μετά από τροχαίο, στον δρόμο-καρμανιόλα

 

Διαβάστε επίσης