Πυρετώδεις ετοιμασίες για τον αγώνα βετεράνων Παναιγιαλείου-Μπαρτσελόνα: Πού θα βρείτε εισιτήρια

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΚΙ ΟΧΙ…ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Αντίστροφα ο χρόνος μετράει για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της φετινής χρονιάς στο Αίγιο, που δεν είναι άλλο από τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ βετεράνων Παναιγιαλείου και Μπαρτσελόνα, οι οποίοι υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα το Σάββατο 1η Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν ήδη κυκλοφορήσει και διατίθενται σε αρκετά σημεία στην τιμή των 5 €, οι προετοιμασίες παίρνουν μορφή «πυρετού» και όλοι ανυπομονούν για αυτή τη σπουδαία γιορτή, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν στα social media βίντεο που παρουσιάζουν γνωστούς τραγουδιστές (Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Βαρδή, Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Ζουγανέλη κ.α.) να προτρέπουν τον κόσμο να παρακολουθήσει το παιχνίδι, βοηθώντας έτσι και τη φιλανθρωπική διάσταση της διοργάνωσης. Το «σπασμένο» τηλέφωνο λειτούργησε δημιουργώντας την εντύπωση πως όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο γήπεδο και πως μάλιστα θα…δώσουν και συναυλία (!). Βεβαίως αυτό δεν ισχύει. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι εκ των καλλιτεχνών να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις κερκίδες, όμως δεν θα έχουν καμία άλλη συμμετοχή στην όλη διοργάνωση πέραν της στήριξης που έχουν ήδη εκφράσει. Συναυλία θα γίνει, όχι το Σάββατο αλλά την Κυριακή 2 Ιουλίου το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων με τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος μάλιστα θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς στη γιορτή λήξης του Aigialeia Youth Cup που διοργανώνεται λόγω της συμπλήρωσης των 90 χρόνων από την ίδρυση του Παναιγιαλείου.

Από τη διοργάνωση, εξάλλου, ανακοινώθηκε πως ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Πελοποννήσου κ. Σωκράτης Μαυρίδης θα είναι ο τελετάρχης των εκδηλώσεων του προγράμματος παραμονής των βετεράνων της Μπαρτσελόνα στο Αίγιο. Όσον αφορά στους παίκτες της Μπαρτσελόνα που θα αποτελέσουν το ρόστερ της ομάδας, αυτό κρατιέται ως...επτασφράγιστο μυστικό από τους Καταλανούς, με την ανακοίνωσή τους να προγραμματίζεται για Δευτέρα ή Τρίτη.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. (θα μεταδοθεί μάλιστα ζωντανά από τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ) αλλά θα προηγηθεί εκδήλωση με ώρα έναρξης 8 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, ώστε να εκφραστούν οι απαραίτητοι χαιρετισμοί αλλά και οι βραβεύσεις που έχουν αποφασίσει οι βετεράνοι. Ειδικότερα, θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους εξής:

1.    Στους δημοσιογράφους, αθλητικούς συντάκτες και σχολιαστές ραδιοφωνίας και τηλεόρασης κ.κ. Γιάννη Διακογιάννη, Βασίλη Γεωργίου, Τάκη Θεοδωρακόπουλο, ως ιδανικά παραδείγματα αθλητικής ενημέρωσης στην χώρα μας.
2.    Στους βετεράνους ποδοσφαιριστές και εξαιρετικούς επιστήμονες κ.κ. Λάκη Νικολάου (ΑΕΚ), Φραγκίσκο Σούρπη (ΠΑΟ), Κούλη Αποστολίδη (ΠΑΟΚ), Αντώνη Γλύκα (ΟΣΦΠ), Αποστόλη Καραφωτιά (Παναιγιάλειος), ως φωτεινά παραδείγματα για την νεολαία στο ότι αθλητισμός και σπουδές μπορούν να πορεύονται μαζί.
3.    Στον βετεράνο παράγοντα του Π.Γ.Σ. κ. Φώτη Αθανασόπουλο για τη πολυετή προσφορά και αφοσίωσή του στον ΠΓΣ.
4.    Στον οπαδό του Συλλόγου κ. Αγγελόπουλο Δημήτρη για την πολυετή σημαντική προσφορά και αφοσίωση του στην ομάδα.
5.    Στην ΕΡΤ ΑΕ για την μακροχρόνια, αποτελεσματική, καταρτισμένη, αληθινή, αμερόληπτη προσφορά της στην ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
6.    Στην BARCELONA F.C. ως τον πλέον καταξιωμένο ποδοσφαιρικό σύλλογο σε παγκόσμιο επίπεδο με μοναδική και παραδειγματική δημοκρατική λειτουργία.
7.    Στην AGRUPACIO BARCA JUGADORES (Ένωση παικτών Μπαρτσελόνα) για την προσφορά της μέσω της συμμετοχής σε αγώνες και δρώμενα που προσπαθούν να μειώσουν τα δεινά συνανθρώπων μας σε ολόκληρο τον κόσμο.
8.    Στην AEGEAN AIR για την σημαντική χορηγία της και τις διευκολύνσεις της που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ομαλή ολοκλήρωση της τέλεσης αυτής της εκδήλωσης.
9.    Στο FLORIDA BLUE BAY HOTEL, στον Ψαθόπυργο, για την χορηγία του στην φιλοξενξάι της Μπάρτσα.
10.  Τέσσερις ακόμη που θα είναι η έκπληξη της βραδιάς στις βραβεύσεις (ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν)

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, η Φιλαρμονική της Ακράτας θα ερμηνεύσει τους ύμνους της Ελλάδας και της Καταλονίας προς τιμήν των παικτών, ενώ στο ημίχρονο του παιχνιδιού τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπάρτσα πωλούνται ήδη στα εξής σημεία:

-Βετεράνους Ποδοσφαιριστές του Συνδέσμου
-Γραφεία ΠΑΕ Παναιγιάλειος
-Γραφεία Χορευτικού Ομίλου Αιγίου-αρμόδιος κ.Χ.Κοιλιάς
-Περίπτερο Γιώργος Ζόμπος-Τρίγωνη Πλατεία(Λάφη)
-Ανεμώνη (καφέ –ρέστοραν)-Υψηλά Αλώνια
-Στρατής Βαρδάκης(καφέ –Ρέστοραν)-Υψηλά Αλώνια
-Γαβρίλης Καραδήμος(καφενείον)-Συνοικισμός-έναντι ναού Αγ.Άννης
-Καφενείο Σιαφλά-Καλλιθέα-Τέρμα Μητροπόλεως
-Στο κατάστημα Αθλητικών ειδών και ειδών Υγιεινής και Αθλητικής Διατροφής Β.Γιαννίκος-Μητροπόλεως (Παλαιά Αστυνομία)
-Καφενείο Αφών Σωτηρόπουλου –οδός Αράτου
-Καφενείο Θ.Θεοδωρόπουλου (Μάττα)-Υψηλά Αλώνια
-Παντοπωλείο Χ.Ευθυμιόπουλος- Καλλιθέα-οδός Μητροπόλεως(μεταξύ Στράτωνος και Πλάτωνος)
-«Το μαγαζάκι της Γειτονιάς» -διασταύρωση Παπαθανασίου (πρώην Παύλου Μελά) και Στράτωνος.

filodimos

Διαβάστε επίσης