ΤΩΡΑ: Πτώση ελικοπτέρου - Δύο νεκροί - ΝΕΟΤΕΡΑ

εκανε ψεκασμους στον βάλτο του Σχοινιά

Νεότερη Ενημέρωση 10.30: Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Σχινιά του Μαραθώνα μετά από πτώση ελικοπτέρου με δύο από τους τρεις επιβαίνοντες να χάνουν τη ζωή τους.

Το ψεκαστικό ελικόπτερο κατέπεσε στην περιοχή του υδροβιότοπου στο Σχινιά και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από πηγές της Πυροσβεστικής, στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, ο ένας από τους τρεις επιβαίνοντες κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής, ενώ οι άλλοι δύο είναι νεκροί.

Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας πρόκειται για ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας.

Τα αίτια της πτώσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πρώτη Ενημέρωση 10.27: Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τρία άτομα πλήρωμα, ο ένας απεγκλωβίστηκε αμέσως, ενώ οι άλλοι δύο απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λίγη ώρα μετά τις 10 το πρωί και τους έχει παραλάβει το ΕΚΑΒ. 

Η πτώση καταγράφηκε στις 09:48 και σύμφωνα με τις έως τώρα αναφέρουν ότι έχει απεγκλωβιστεί ένα άτομο και παραμένουν εγκλωβισμένα άλλα δύο σε βαλτώδη περιοχή.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το ένα από τα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο έχει καταφέρει να βγει χωρίς τη βοήθεια των πυροσβεστών οι οποίοι επιχειρούν να πλησιάσουν στο σημείο όπου έχει πέσει το ελικόπτερο.

Η προσπάθεια είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς η περιοχή είναι βαλτώδης. Επτά οχήματα με 20 άνδρες της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο.

Διαβάστε επίσης