Έξαλλος Μελισσανίδης με Ντίντακ: «Θα τον κρατήσω και ας κόβει ξύλα στα Σπάτα»!

στην Ισπανία θεωρούν ότι δεν έχει συμβόλαιο

Κάθετος στο θέμα του Ντίντακ, που στην Ισπανία θεωρούν ότι δεν έχει συμβόλαιο και πως σύντομα θα υπογράψει στην Εσπανιόλ, εμφανίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι είναι καλυμμένοι νομικά, έχοντας καταθέσει στην ΕΠΟ νέο ετήσιο συμβόλαιο του 28χρονου μπακ, με έναρξη την 1η Ιουλίου, ανανεώνοντας την οψιόν (2+1 χρόνια) που υπήρχε, ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει την οργή του ισχυρού άνδρα της ΕΠΟ. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν… τρελαίνεται με τον Ντίντακ, αλλά σέβεται την επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ για διατήρηση του Ισπανού μπακ στο ρόστερ της ομάδας και βλέποντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών τα έχει… πάρει.

Θεωρεί ότι η τακτική του ποδοσφαιριστή είναι προσβλητική προς τον σύλλογο και τονίζει ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να κάνει παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ. 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε δύο «καυτές» ατάκες στους συνεργάτες του σε συζήτηση που είχαν επί του θέματος. «Θα τον κρατήσω ακόμη κι αν είναι να κόβει ξύλα στα Σπάτα», ήταν η πρώτη και συνέχισε: «Στην καλύτερη θα του δώσω ένα διαρκείας να βλέπει του χρόνου δίπλα μου τα ματς της ομάδας».

Διαβάστε επίσης