Στη φυλακή οι δύο νεαροί δράστες της ληστείας στα Καμίνια - Πώς έφτασε στα ίχνη τους η Ασφάλεια Πατρών

σε χρόνο ρεκόρ η εξιχνίαση της υπόθεσης

Στις φυλακές της Αυλώνας και της Κορίνθου μεταφέρθηκαν αντίστοιχα οι δύο νεαροί δράστες 16 και 21 ετών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία στα Καμίνια όπως είχε γράψει το tempo24.gr 

Οι δύο δράστες μετά την απολογία τους στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί οτι η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών σε χρόνο ρεκόρ. 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο δράστες εισέβαλαν  στο Θεματικό Πάρκο, εντόπισαν μέσα στον αυτοκίνητό του τον υπάλληλο  ενός υπό κατασκευή καταστήματος και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού. Στη συνέχεια άρπαξαν το κινητό του, ένα χρυσό δαχτυλίδι, χρήματα αλλά και μια γεννήτρια και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα αξιας 1.300 ευρώ  από το κατάστημα. Στο τέλος,  αφού τον έδεσαν, πήραν και το αμάξι του με το οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.Οι δράστες φορούσαν κουκούλες full face.

Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, στην Κάτω Αχαΐα στη θέση "Πισωσυκιά" ενώ κοντά στην περιοχή εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του θύματος.