«Ο Ντάνος δεν με γοητεύει! Το τόσο λαϊκό μπρουτάλ δεν είναι του τύπου μου»

“Άδειασε” Τσανγκ και Μαχητές για τον Ντάνο! «Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη…»

«Έχω την αίσθηση, όσο βλέπω τώρα τα αγωνίσματα, ότι οι Μαχητές πιο πολύ συσπειρώνονται στο “πώς θα κερδίσουμε τον Ντάνο” παρά “πώς θα κερδίσουμε γενικά το αγώνισμα”».

Η Σοφία Βογιατζάκη, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, μίλησε για τις αντιδράσεις των Μαχητών και ειδικά του Μάριου Ιωαννίδη, όταν νικούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στα αγωνίσματα. Τόνισε παράλληλα πως ο Σκιαθίτης δεν είναι ο τύπος της, ωστόσο, δηλώνει Ντανίτσα και τον στηρίζει μέχρι τέλους.

“Άδειασε” Τσανγκ και Μαχητές για τον Ντάνο! «Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη…»

«Έχω την αίσθηση, όσο βλέπω τώρα τα αγωνίσματα, ότι πιο πολύ συσπειρώνονται στο “πώς θα κερδίσουμε τον Ντάνο” παρά “πώς θα κερδίσουμε” γενικά το αγώνισμα. Έχω την αίσθηση και μου λέει ο Ορέστης πως ο Μάριος είναι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει. Είναι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει και καλά κάνει. Όμως, η υγιής αντίδραση ήταν όταν κέρδισε τον Βασάλο, είχε μια πολύ ωραία αντίδραση του ανθρώπου που θέλει να κερδίζει. Όταν κέρδισε τον Ντάνο ήταν λίγο διαφορετική η αντίδραση, στα μάτια τα δικά μου.

«Ροζ» χαμός με τον Χρανιώτη στο αεροδρόμιο! Τον εντόπισαν στο πάρκινγκ να…

Ο Ντάνος δεν είναι το πρότυπο του άντρα που εμένα με γοητεύει. Το τόσο λαϊκό μπρουτάλ δεν είναι του τύπου μου, δεν μου αρέσει σαν άντρας. Μου αρέσουν οι πιο intellectual τύποι. Αλλά δεν μπορώ να αδιαφορήσω στην προσπάθειά του και στο ότι έχει μια πολύ καλή στάση. Και αυτός θέλει να κερδίζει και έχει πάει για να κερδίσει και φαίνεται στη στάση του. Όμως είναι καλύτερες οι αντιδράσεις του, για τα δικά μου δεδομένα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη στο Survivor Πανόραμα…

 

 

 

Διαβάστε επίσης