Survivor: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα! Ποιος κερδίζει!

Με ένα αγώνισμα επάθλου στη θάλασσα γίνεται το πέρασμα από το ομαδικό στο ατομικό Survivor, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα για την πολυπόθητη νίκη.

Στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας βάζουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν τη νίκη στο πρώτο ατομικό αγώνισμα, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι εκτός συναγωνισμού λόγω του τραυματισμού της στο τελευταίο αγώνισμα.

Το αγώνισμα θυμίζει σε ορισμένα σημεία του ένα περασμένα αγωνίσματα και απαιτεί κατά κύριο λόγο ταχύτητα στη διαδρομή και ευστοχία στον τελικό στόχο που έχει χρησιμοποιηθεί και σε προηγούμενο επεισόδιο του τουρκικού Survivor. Θυμίζει ουσιαστικά φλιπεράκι, με τους παίκτες να προσπαθούν να κρατήσουν το μπαλάκι με την ειδική κατασκευή και να το τοποθετήσουν στην υποδοχή.

 

 

Οι παίκτες διασήμων και μαχητών στο Survivor αφού ξεκινήσουν με μια εντυπωσιακή κάθοδο από την τσουλήθρα και πέσουν στη θάλασσα θα πρέπει να κολυμπήσουν, να περάσουν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, να συρθούν κάτω από εμπόδιο στην άμμο και να καταλήξουν στον τελικό στόχο που απαιτεί εγρήγορση και καλή τεχνική.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες πλέον μετά από 4 μήνες παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης θα κληθούν να καταθέσουν το 100% του εαυτού τους για να διεκδικήσουν τα έπαθλα και φυσικά την παραμονή τους μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

newsit

Διαβάστε επίσης