Πάτρα: 16 ετών ο ένας εκ των ληστών στο Θεματικό Πάρκο στα Καμίνια με τις κουκούλες full face- Συνελήφθη ενώ αναζητείται ο 21χρονος συνεργός του

Στην Κάτω Αχαΐα και συγκεκριμένα στη θέση "Πισωσυκιά" βρήκαν τον δράστη

Στην Κάτω Αχαΐα και συγκεκριμένα στη θέση "Πισωσυκιά" εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, ένας 16χρονος, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο θεματικό πάρκο στα Καμίνια.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, κατόπιν ερευνών και ελέγχων, ταυτοποίησε τους δύο δράστες της ληστείας και ξεκίνησε τις έρευνες για το εντοπισμό τους. Ο 16χρονος εντοπίστηκε στην Κάτω Αχαΐα και συνελήφθη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το αυτοκίνητο που έκλεψαν οι δράστες εντοπίστηκε στη θέση "Στεναΐτικα". Ο 16χρονος που φέρεται να είναι ρομά, ομολόγησε την πράξη και τώρα η Ασφάλεια Πατρών αναζητά τον συνεργό του, έναν 21χρονο. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο νεαροί δράστες εισέβαλαν στο Θεματικό Πάρκο, περίπου στις 11. 15 το βράδυ, όπου και εντόπισαν μέσα στον αυτοκίνητό του τον υπάλληλο ενός υπό κατασκευή καταστήματος. Τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και στη συνέχεια άρπαξαν το κινητό του, ένα χρυσό δαχτυλίδι, χρήματα αλλά και μια γεννήτρια και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα αξιας 1.300 ευρώ από το κατάστημα. Στο τέλος, αφού τον έδεσαν, πήραν και το αμάξι του με το οποίο διέφυγαν. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες full face.

Διαβάστε επίσης