Θρίλερ στην Ικαρία με την σκοτεινή εξαφάνιση ενός κτηνοτρόφου

αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2016

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν το «Τούνελ» ερεύνησε την σκοτεινή εξαφάνιση ενός κτηνοτρόφου στην Ικαρία.Όλα δείχνουν πως το «κλειδί» του χαμού του βρίσκεται στην ερημική περιοχή Σπόδα, όπου διατηρούσε μια καλύβα και έβοσκε τα ζώα του. Εκεί βρέθηκε και το αυτοκίνητό του με χρήματα και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στην ερημική αυτή περιοχή μαρτυρούν σύμφωνα με τους συγγενείς του, ένα στημένο σκηνικό από κάποιους που ήθελαν να τον εξαφανίσουν.

Ο αγνοούμενος αν και κτηνοτρόφος – μελισσοκόμος, συνήθιζε να ψαρεύει ερασιτεχνικά με πετονιά.

Ο σάκος του με τα σύνεργα αλιείας εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα σε μεγάλη απόσταση από τη στεριά,  σαν κάποιος να τον πέταξε εκεί,  για να σκηνοθετήσει τον πνιγμό του…

Ο Πρόδρομος Καρίμαλης 64 χρόνων, αγνοείται από το μεσημέρι της  Δευτέρας  6 Μαρτίου 2016. Μια μέρα πριν,  είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσε με την σύντροφο του στο χωριό Χριστός Ραχών Ικαρίας, λέγοντας της ότι θα επέστρεφε σε δύο μέρες κάτι που δεν έγινε.

Στο σημείο που είναι η καλύβα,  δεν υπάρχει σήμα για  τα κινητά τηλέφωνα κι έτσι δεν ήταν εύκολο κάποιος να επικοινωνήσει μαζί του.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου η σύντροφος του έστειλε έναν φίλο του να δει τι συμβαίνει. Όταν εκείνος έφτασε στην Σπόδα είδε το αμάξι του αγνοούμενου, αλλά όχι τον ίδιο. Στερέωσε ένα ξύλο στην πόρτα της καλύβας για σημάδι. Την επόμενη μέρα το ξύλο ήταν στη θέση του και ο κτηνοτρόφος άφαντος. Αμέσως ειδοποίησε τους οικείους του και τις Αρχές.

Η αδελφή του που βρέθηκε στο στούντιο, αναφέρθηκε στον περίεργο ρόλο και στην αντιφατική συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που δεν ερευνήθηκαν όπως έπρεπε από την Αστυνομία. Η ίδια δεν ειδοποιήθηκε άμεσα από την σύντροφο του αδελφού της για την εξαφάνιση του και πιστεύει πως υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν τι έχει συμβεί και  δεν έχουν μιλήσει μέχρι σήμερα.

Άνθρωπος με τον οποίο ο αγνοούμενος είχε διένεξη στο παρελθόν δεν κλήθηκε να καταθέσει , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη στον τόπο που διατηρούσε την καλύβα ο Καρίμαλης, την ημέρα της εξαφάνισης.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην Εισαγγελία Σάμου.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ