Αχαΐα: Αστυνομικοί βρήκαν 40.000 ευρώ μετά από τροχαίο και τα επέστρεψαν στους τραυματίες-Η τσάντα με τα λεφτά και τα κοσμήματα είχε εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο

Υπό κανονικές συνθήκες επρόκειτο για ένα τροχαίο ατύχημα με δύο ελαφρείς  τραυματισμούς, που έγινε στις 11 Ιουνίου στο 166ο χιλιόμετρο της Ολυμπίας Οδού κοντά στο Διακοπτό.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Αχαιοί (ένας άνδρας και μία γυναίκα, που μάλιστα φέρουν και το ίδιο επώνυμο, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να τραυματιστούν ελαφριά.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, στο σημείο του τροχαίου έφθασε σύντομα ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ για τα αίτια του ατυχήματος ξεκίνησε άμεσα έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας.

Μετά από τις σχετικές εγγραφές οι αστυνομικοί πήγαν στο Νοσοκομείο, όπως προβλέπεται, για να πάρουν καταθέσεις από τους τραυματίες κι εκεί τους περίμενε μία έκπληξη: Τα θύματα του τροχαίου τους ενημέρωσαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν πολλά προσωπικά τους αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και μία τσάντα  που περιείχε περίπου 40.000 ευρώ και κοσμήματα.

Οι αστυνομικοί, αφού δεν τα είχαν εντοπίσει στην καμπίνα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της αρχικής αυτοψίας, επανήλθαν άμεσα στο σημείο του τροχαίου και άρχισαν να ψάχνουν σε απόσταση από το σημείο του τροχαίου.

Δεδομένου ότι οι όμορες περιοχές από εκεί όπου που είχε εκτραπεί το όχημα ήταν δύσβατες, το έργο τους είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Όμως η παρατηρητικότητά τους και ο επαγγελματισμός τους, τους οδήγησε γρήγορα σε αποτέλεσμα. Εντόπισαν την τσάντα σε απόσταση από το όχημα και τα χρήματα ευτυχώς στην θέση τους. Βρήκαν ακόμη και τα κοσμήματα, καθώς και όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα, που είχαν «πετάξει» από το αυτοκίνητο εξαιτίας της εκτροπής. Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών υπηρεσιακών ενεργειών, όλα τα αντικείμενα και φυσικά τα χρήματα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι, όπως πληροφορείται το tempo24.news μετά από το σοκ του τροχαίου ένοιωσαν να επιστρέφει η καρδιά τους στην  θέση της.

Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ο επαγγελματισμός και η ευσυνειδησία των αστυνομικών, που όχι απλά έκαναν το καθήκον τους ως όφειλαν, αλλά κινήθηκαν με ταχύτητα μόλις πληροφορήθηκαν για το μεγάλο χρηματικό ποσό που και τα κοσμήματα ου είχαν μαζί τους οι επιβαίνοντες.

ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ

 

Βιασμός 14χρονης στον Πειραιά:  Συνελήφθη και ο τέταρτος για τη φρίκη – 18, 17 και 16 ετών οι άλλοι τρεις συλληφθέντες

Ντόναλντ Τραμπ: Καμιά πρόοδος για εκεχειρία στην Ουκρανία κατά τη συνομιλία με τον Πούτιν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η Προανακριτική ΠΑΣΟΚ για Βορίδη – Αυγενάκη

Ξεκινούν οι αυτοψίες μετά την πύρινη λαίλαπα: Τουλάχιστον 5-6 σπίτια κάηκαν σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα – Πολλά ακόμη με σοβαρές ζημιές

Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της τεράστιας υπεξαίρεσης από το Ταμείο Νομικών Πάτρας-Αιγίου

Κοινωνικός τουρισμός: 74.327 πήγαν διακοπές τον Ιούνιο με voucher της ΔΥΠΑ – Δημοφιλέστερος προορισμός η Εύβοια

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Κατερίνα είναι στη θέση εγκυμοσύνης ε; – Καλομελέτα κι έρχεται!»

Μετέφερε παράνομα 16 φίδια σε… βαλίτσα