Η Ζάκυνθος στο Conde Nast Traveler- Το «Ναυάγιο» στις 10 πιο δημοφιλείς παραλίες στο Instagram

οι χρήστες του Instagram δεν σταματούν να φωτογραφίζουν

Σίγουρα στην Ευρώπη μπορείς να βρεις εκατοντάδες όμορφες παραλίες, αλλά κάποιες ξεχωρίζουν.Από την Ιταλία ως την Ισλανδία, το Conde Nast Traveler ο επέλεξε τις 10 καλύτερες παραλίες οι οποίες εντυπωσιάζουν στο Instagram με την απαράμιλλη ομορφιά τους.

Ανάμεσα σε αυτές τις 10 εντυπωσιακές παραλίες, τις οποίες οι χρήστες του Instagram δεν σταματούν να φωτογραφίζουν είναι και το Ναυάγιο, η δημοφιλέστερη και πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Ελλάδας, με το ναυάγιο του πλοίου «Παναγιώτης», το οποίο πιστεύεται οτι μετέφερε λαθραίο εμπόρευμα και τη λευκή αμμουδιά που είναι προσβάσιμη αποκλειστικά με θαλάσσιο μέσο προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο, για αυτό και τη συστήνουν ανεπιφύλακτα. Η ομορφιά που προσφέρει στον επισκέπτη είναι απαράμιλλη. Απομονωμένη, προστατευμένη από κάθετους βράχους, με γαλαζοπράσινα νερά όπως τα φαντάζονταν οι ελληνικοί θεοί, παρθένα, τέλεια αμμουδιά και, έτσι για να της δώσει χαρακτήρα, υπάρχει ένα ναυάγιο ξεβρασμένο στην αμμουδιά. Η μετάβαση στην παραλία είναι εύκολη αρκεί να βρίσκεστε στη Ζάκυνθο. Αν είστε, υπάρχουν πολλά χωριά, όπως το Πόρτο Βρώμη, από όπου μπορείτε να πάρετε ένα πλοίο που θα σας μεταφέρει στην παραλία. Είναι όπως την βλέπετε. Δεν υπάρχουν ανέσεις και θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας όλες τις προμήθειες που χρειάζεστε όσο θα είστε στην αμμουδιά εξερευνώντας το ναυάγιο. Το πλοίο μετέφερε λαθραίο εμπόρευμα το 1982 και έπεσε σε κακοκαιρία λίγο μετά τον εντοπισμό του από τις αρχές, και έτσι ξεβράστηκε στην ακτή.

Δίπλα του φιγουράρουν Cale Goloritzé, Σαρδηνία – Cala Macarella, Ισπανία – Virgin Island’s Creek (Île Vierge), Γαλλία – Παραλία Vik Ισλανδία – Zlatni Rat, Brač, Κροατία – Praia da Marinha, Algarve, Πορτογαλία – Παραλία Marasusa Ιταλία – Παραλία Μύρτος Κεφαλονιά – Studland Bay, Αγγλία.

imerazante

Διαβάστε επίσης