Mόνιμη Ομάδα «ΔΙ.ΑΣ» στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας και καθημερινή παρουσία Ο.Π.Κ.Ε. στο Δήμο

Σύσκεψη στο Δημαρχείο

Σε πολύ θετικό κλίμα και με ουσιαστικά αποτελέσματα εξελίχθηκε η συνάντηση στο Δημαρχείο μεταξύ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.Αμβρόσιου,του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου , του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαϊας Ταξίαρχου κ. Νικου Κοτρωνιά και των συνεργατών του.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς προσπαθειών και συναντήσεων που έγιναν με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη και του Δήμαρχου με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ.Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Το πολύ σημαντικό για το Δήμο μας είναι ότι αποφασίστηκε τόσο από το Υπουργείο όσο και από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοδυτικής Ελλάδας να συσταθεί μόνιμη ομάδα «ΔΙ.ΑΣ» από δικυκλιστές ,στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, με καθημερινή παρουσία σε όλο το εύρος του Δήμου μας και παράλληλα η καθημερινή παρουσία της Ο.Π.Κ.Ε. στην Αιγιάλεια..

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ομάδα ΔΙΑΣ σε πόλεις όπως το Αίγιο και αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική κατάκτηση και μεγάλη επιτυχία για το Δήμο μας.

Τόσο ο Δήμος όσο και η ΕΛ.ΑΣ θα βρίσκονται σε πολύ στενή συνεργασία ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για τη μείωση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους Δημότες μας.

Για όλα τα παραπάνω ο Σεβασμιότατος και ο Δήμαρχος ευχαριστούν και το Υπουργείο και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας και προσωπικά τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ.Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο κ. Αδαμάντιο Μητρόπουλο και τον Αστυνομικό Διεθυντή Αχαϊας Ταξίαρχο κ. Νίκο Κοτρωνιά για την κατανόησης του προβλήματος και για τη θετική συμβολή τους στις παραπάνω εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης