Omega Yacht Club: Από σήμερα και κάθε μέρα κοντά σας - Gourmet απολαύσεις "απογειώνουν" τις αισθήσεις

με θέμα που κόβει την ανάσα!

Η προσιτή σας πολυτέλεια έχει πλέον το δικό της χώρο στην Πάτρα. Από την Παρασκευή 9 Ιουνίου θα λειτουργεί καθημερινά το εστιατόριο και το μπαρ του Omega Yacht Club.

 Εκεί, στο μπλε φως της θάλασσας και του ουρανού, εκεί όπου η Γέφυρα «αγκαλιάζει» τις εικόνες, εκεί ακριβώς το Omega Yacht Club ρίχνει «χρυσόσκονη» στις ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές της ζωής σας! Τα πιάτα του chef «απογειώνουν» τις αισθήσεις και απευθύνονται σε elite ουρανίσκους που γνωρίζουν πολύ καλά τις gourmet γεύσεις.

Το εστιατόριο του Omega Yacht Club θα λειτουργεί καθημερινά από τις 20.00. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, υπόσχονται να ζήσετε … γευστικά «θαύματα» που θα προκαλέσουν τις αισθήσεις σας με τα ιδιαίτερα  κοκτέιλ και τις εκρηκτικές γεύσεις από τα αξιόλογα κρασιά Ελλήνων παραγωγών.

 Κάθε πιάτο στο εστιατόριο του Omega Yacht Club και ένας «πίνακας ζωγραφικής»! Οι gourmet απολαύσεις σε ένα μοναδικό «ταξίδι» γεύσεων με δυνατό «χαρτί» τη δημιουργική κουζίνα! Πάντα, βασισμένη σε φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Αξίζει να δοκιμάσετε το Βασιλικό Καβούρι, την jardiniere  λαχανικών, το χοιρινό με πουρέ μήλου και από τα επιδόρπια το fondant με φρέσκιες φράουλες και γλώσσες σοκολάτας!

Ηρεμία, χαλάρωση, εκπληκτική θέα, εξαιρετικές μουσικές επιλογές και ιδιαίτερες γεύσεις! Ο συνδυασμός όλων αυτών «γεννά» το διαφορετικό του Omega Yacht Club από τους υπόλοιπους χώρους εστίασης. Σκοπός του εστιατορίου του Omega Yacht Club είναι να διακριθεί και να συμπεριληφθεί στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδος!

Ο πολυτελής χώρος, βρίσκεται στην Παραλία Προαστείου, σε απόσταση μόλις 4χλμ από το κέντρο της Πάτρας. Το Omega Yacht Club το συναντάμε στο τέρμα της οδού Αυστραλίας και συγκεκριμένα στην πάροδο Ναυσικάς. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2610420707