Θύμα διάρρηξης ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Κώστας Αντζουλάτος - Μπήκαν στο σπίτι του και του άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά - Τους "πρόδωσαν" τα μετάλλια πόλο!

Έπεσαν επάνω σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Δεν στάθηκαν τυχεροί οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία Κώστα Αντζουλάτου, καθώς κάποια από τα αντικείμενα που άρπαξαν, ήταν αυτά που τελικά τους "πρόδωσαν".

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι του επιχειρηματία και αφού είδαν πως δεν ήταν κανένας μέσα μπήκαν και το "ρήμαξαν".

Άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, χρυσαφικά αλλά και, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Super B, δύο μετάλλια από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν ο Κ. Αντζουλάτος ήταν αρχηγός της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων στο Πόλο.

Οι δράστες, τρεις Ρομά, ακολούθως μπήκαν στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς τον κόμβο Κουρτέση.

Εκεί ο ένας πέταξε το τσιγάρο μέσα από το αυτοκίνητο, όμως για κακή του τύχη έπεσε επάνω σε έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με πολιτικά.

Αμέσως ο αστυνομικός, όταν τους είδε να μοιράζουν στην άκρη του δρόμου χρήματα και χρυσαφικά, κατάλαβε τι είχε συμβεί, κάλεσε ενισχύσεις από την Αστυνομία και σύντομα οι δράστες είχαν συλληφθεί και προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών.

Εκεί, ισχυρίστηκαν πως τα χρήματα και τα κοσμήματα ήταν δικά τους, όμως δεν τους πίστεψαν και κάλεσαν τον κ. Αντζουλάτο για αναγνώριση, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε καταγγείλει τη διάρρηξη.

Τελικά οι δράστες συνελήφθησαν και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω...

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Διέρρηξαν σπίτι γνωστού επιχειρηματία, πήγαν να μοιράσουν τα κλοπιμαία...αλλά τους "έκαψε" ένα τσιγάρο

Διαβάστε επίσης