Μεγάλη Επιτυχία των Φροντιστηρίων ΟΡΜΗ, το θέμα της έκθεσης στα φυλλάδια τους!

δειτε το έντυπο

Τα φροντιστήρια ΟΡΜΗ , γνωρίζοντας την τέχνη της εκπαίδευσης, για μια ακόμα χρονιά τιμούν την ιστορία των επιτυχιών τους. Έτσι και φέτος άνοιξαν την αυλαία των πανελληνίων με μια ακόμα επιτυχία.

Συγκεκριμένα , στο μάθημα της έκθεσης , όπου κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων , το θέμα αφορούσε την επιστήμη και την ευθύνη που οφείλει να νιώθει ο επιστήμονας απέναντι στην ανθρωπότητα. Το κείμενο ήταν του Γρηγόρη Σκαλκέα και αποτελούσε διασκευή από ομιλία του στην ακαδημία Αθηνών. Το ίδιο ακριβώς κείμενο βρίσκεται στο εκπαιδευτικό υλικό των φροντιστηρίων ΟΡΜΗ (σελ.26 – 32),το οποίο δίνεται στους υποψήφιους όλων των κατευθύνσεων για την ΑΡΙΣΤΗ προετοιμασία τους στο συγκεκριμένο μάθημα και διδάχτηκε εκτενώς κατά την διάρκεια της χρονιάς. Μάλιστα ,τα δυο ζητούμενα της παραγωγής λόγου έχουν απαντηθεί με πληρότητα στο πληροφοριακό υλικό που συνοδεύει το συγκεκριμένο κείμενο.

Με χαρά και για αυτήν την επιτυχία τους, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι των φροντιστηρίων ΟΡΜΗ συνεχίζουν το έργο τους για την επιτυχή ολοκλήρωση των πανελλήνιων εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης