Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 24χρονου - Τον εκδικήθηκε για το ερωτικό πάθος του

βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου στα Πατήσια

Η ερωτική εκδικητική μανία μιας 23χρονης, στοίχισε την ζωή σε έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος και νεκρός στην άκρη του δρόμου στις 28 Μαΐου στα Πατήσια.

Δράστης της άγριας δολοφονίας είναι μια 23χρονη από την Αλβανία και ο 20χρονος ερωτικός της σύντροφος, επίσης αλβανικής καταγωγής, όπως άλλωστε και το θύμα της ανθρωποκτονίας.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η 23χρονη είχε δεσμό με το θύμα, τον οποίο όμως διέκοψε όταν γνωρίστηκε με τον 20χρονο συμπατριώτη της.

Ο 24χρονος όμως δεν μπορούσε να δεχθεί την ερωτική απόρριψη, με αποτέλεσμα να γίνει φορτικός και ενοχλητικός, ζητώντας από την 23χρονη να τα ξαναβρούν.

Έπειτα από απανωτά επεισόδια, η 23χρονη αποφάσισε να βάλει στο θανάσιμο παιχνίδι και τον 20χρονο ερωτικό της σύντροφο, κλείνοντας ραντεβού θανάτου στον 24χρονο που την ενοχλούσε, έπειτα από τον χωρισμό τους.

Οι τρεις συναντήθηκαν βραδινές ώρες της 28ης Μαΐου σε δρόμο στα Πατήσια, με το πρόσχημα να συζητήσουν πως είναι δυνατόν να τα ξαναβρούν.

Ανυποψίαστος ο 24χρονος πήγε στο ραντεβού πιστεύοντας πως απλά θα συζητήσουν με την 23χρονη, με αποτέλεσμα η ίδια και ο σύντροφος της να τον αιφνιδιάσουν και να τον μαχαιρώσουν στην πλάτη και στο θώρακα.

Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 24χρονη στην Αθήνα ενώ τον 20χρονο φίλο της τον βρήκαν στην Ύδρα που είχε πάει για δουλειά.

Πηγή: Newsit.gr

Διαβάστε επίσης