Δασκάλα και διευθύντρια παίζουν «καρεκλιές» σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας – Ανάστατοι μαθητές και γονείς – Καθημερινά νέο επεισόδιο στη διαμάχη!

Σε συνοικία νότια της πόλης

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας που βρίσκεται σε συνοικία στη νότια πλευρά της πόλης, λόγω της μεγάλης έντασης που επικρατεί ανάμεσα σε μία από τις δασκάλες και στη διευθύντρια του σχολικού συγκροτήματος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, έφθασαν σε σημείο μια μέρα μάλιστα να τσακωθούν τόσο άσχημα που μπροστά στα παιδιά άρχισαν να πετούν ότι αντικείμενο έβρισκαν, ακόμα μάλιστα και καρέκλες.

Η ένταση, ιδίως από την πλευρά της δασκάλας, όπως καταγγέλλεται, είναι εμφανής σε καθημερινή βάση, αφού οι μαθητές γίνονται μάρτυρες σε επεισόδια ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ μάλιστα οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται και εκτός σχολείου, αφού έχει ήδη υποβάλλει αρκετές μηνύσεις.

Τελευταίο περιστατικό η ένταση μεταξύ δασκάλας και διευθύντριας στο σχολείο (τα στοιχεία των δύο αλλά και του σχολείου βρίσκονται στη διάθεση του tempo24), με αφορμή μια εκδρομή που είχε προγραμματιστεί.

Το σοβαρότερο πρόβλημα, όμως, όπως αναφέρουν πηγές, είναι πως και οι δύο γυναίκες μιλούν στα παιδιά η μία για την άλλη, προσπαθώντας να τα πάρει η καθεμία με το μέρος της.

Αποτέλεσμα είναι τα παιδιά να βρίσκονται σε μια πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση, να φανατίζονται και να τσακώνονται μεταξύ τους.

Για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και για τα επεισόδια έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης και αναμένεται μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η δασκάλα να περάσει και Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης