Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω τέσσερα άτομα για φθορές και κλοπή σε Δημόσιο ΙΕΚ στην Πάτρα

Οι δράστες είχαν προκαλέσει εκτεταμένες φθορές σε υπολογιστές, κλιματιστικά, πόρτες και εξοπλισμό του ΙΕΚ και αφαίρεσαν τεμάχια αλουμινίου

Συνελήφθησαν, χθες (29-5-2017) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες ηλικίας από 29 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές και κλοπή.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν πόρτα Δημοσίου ΙΕΚ στην Πάτρα, εισήλθαν στο εσωτερικό του, όπου προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε υπολογιστές, κλιματιστικά και εξοπλισμό, ενώ παράλληλα αφαίρεσαν τεμάχια αλουμινίου.

Άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ, οι οποίοι συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τους δράστες στον τόπο του περιστατικού, ενώ βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία καθώς και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν όπως κατσαβίδια, πένσα, κόφτης και άλλα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Διαβάστε επίσης