Κριστιάνο: «Να βρούμε το αδύναμο σημείο της Γιουβέντους»

Champions League

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε μόνο καλά λόγια να πει για την προσεχή αντίπαλο της «βασίλισσας» στο Κάρντιφ, τονίζοντας όμως πως πάντοτε υπάρχει μια αδυναμία στην οποία πρέπει να «χτυπάει» ο κάθε αντίπαλος αν θέλει να πάρει τη νίκη.

 «Είναι εξαιρετική ομάδα η Γιουβέντους, το απέδειξε με την κατάκτηση του νταμπλ στην Ιταλία. Έχει κάνει τρομερή σεζόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει εκπληκτική άμυνα, όμως πάντοτε, όλοι έχουν ένα αδύναμο σημείο. Αυτό θα πρέπει να το βρούμε. Και οι δύο φιναλίστ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ο ένας τα λάθη του άλλου κι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα, θα έχει και το αβαντάζ. Μακάρι να είμαστε εμείς εκείνοι με τα λιγότερα λάθη».

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν είχε να πει: «Έχει κάνει τρομερή δουλειά. Έχει αποδείξει την τεράστια ποδοσφαιρική κλάση του. Τον θαύμαζα ως ποδοσφαιριστή και αυτός ο θαυμασμός μου συνεχώς μεγαλώνει.

Είναι θετικός, δουλευταράς, αξιοσέβαστος και όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι μαζί του. Έχει καταφέρει να μην έχει κανείς παράπονο και να διαχειρίζεται σωστά τον χρόνο συμμετοχής του καθενός, αφού κακά τα ψέματα, βρίσκεται στα μια ομάδα που όσοι βρίσκονται στ' αποδυτήρια, όλοι θέλουν να παίζουν».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης