Θέατρο act: Οἱ Κλουβῖοι από την ομάδα Bad Eggs- Τρεις επιπλέον παραστάσεις

Ένας νεκρός πατέρας, μία νεκρή μάνα, τρία διαμάντια, μία διαθήκη, έξι κληρονόμοι

Η θεατρική ομάδα Bad Eggs και το θέατρο act ανακοινώνουν οτι, λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, το έργο Οἱ Κλουβῖοι θα παιχτεί για τρεις επιπλέον παραστάσεις την Τετάρτη 31 Μαΐου, την Πέμπτη 1 Ιουνίου και την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Όλες οι παραστάσεις θα γίνουν στις 21.30.

Υπόθεση του έργου:

Ένας νεκρός πατέρας, μία νεκρή μάνα, τρία διαμάντια, μία διαθήκη, έξι κληρονόμοι, ένας θείος από το Ιλινόις, μία ερωμένη, ένας Παύλος, ένα Γκόρι, κι ένα ερώτημα: Από τι πέθανε ο πατέρας; Η νύχτα πέφτει στους Κλουβῖους. Όλοι ένοχοι και όλοι αθώοι. Ή μήπως όχι;

Λίγα λόγια για την ομάδα και την παράσταση:

Μέσα από τις πρόβες και τα εργαστήρια τα μέλη των Bad Eggs δουλεύουν πάνω από ενάμιση χρόνο πάνω στις τεχνικές του devised theatre (θέατρο της επινόησης). Με εργαλεία το σώμα τους, τη φωνή τους και τη φαντασία τους δημιούργησαν μία δική τους ολοκαίνουργια παράσταση που προέκυψε μέσα από ιδέες και δοκιμές της ομάδας. Οι Bad Eggs μέσα από τις συναντήσεις τους στο θέατρο act, ανακαλύπτουν το θέατρο παίζοντας, αυτοσχεδιάζουν, μαθαίνουν να διαχειρίζονται τον σκηνικό χώρο σε σχέση με τον εαυτό τους και τους άλλους, αφομοιώνουν τα ερεθίσματα που τους δίνονται και δημιουργούν κάτι καινούργιο και ολότελα δικό τους.

 

Παίζουν:

Δήμητρα Αλεξανδράκου, Αλίνα Βασιλειάδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελευθερία Θανάση, Ντίνα Καραγιάννη, Τάνια Κοκκινογένη, Κωνσταντίνος Κτιστάκης, Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος, Θοδωρής Παναγιωτόπουλος, Ιφιγένεια Πουλιάδου, Δημήτρης Ροντογιάννης, Βιβή Φωτοπούλου.
 

Σκηνογραφία & Ενδυματολογία: Ελένη Λαδά

Σχεδιασμός φωτισμών: Ιωάννης Αναστασόπουλος

Κατασκευή μασκών: Ντίνα Καραγιάννη

Βίντεο τρέιλερ: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας

Υπεύθυνοι ομάδας: Ιωάννης Αναστασόπουλος, Ελένη Λαδά

Bad Eggs | Οἱ Κλουβῖοι 

στο θέατρο act (σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)

Παράταση παραστάσεων: 31/5, 1/6, 2/6 στις 21.30 

Γενική είσοδος: 5€

Κρατήσεις - Πληροφορίες: 2610 272037 & 6936122263

 

 

Διαβάστε επίσης