Πάτρα: Κόντρα Γιανναδάκη - Στάμου για το φυσικό αέριο

Η ανάρτηση του πρώην προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας με αποδέκτη τον Αντιδήμαρχο

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητήριου Δυτικής Ελλάδας Θανάση Γιανναδάκη, σχετικά με την επίθεση που δέθχηκε από τον  Αντιδήμαρχο Πατρέων Παύλου Στάμου για τη θέση που διατύπωσε για το φυσικό αέριο.

Ο κ. Γιανναδάκης απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Η ανάρτησηι:

«Οταν η ιδεολογική και πολιτική διαφωνία γίνεται αντικείμενο προσωπικής επίθεσης με αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τότε μόνο λύπη μπορούν να προκαλέσουν οι εμπνευστές τέτοιων πρακτικών.

Φίλε και συνάδελφε δεν στο είχα ότι μπορείς να αποδεχθείς μια τέτοια αποστολή. Δεν σε γνώρισα έτσι. Ομως, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Προφανώς, δεν είναι προσωπικό το ζήτημα όσο και να προσπαθείς να το αναγάγεις σε κάτι τέτοιο. Ισως και να βολεύει. Ισως και όχι.

Σε κάθε περίπτωση, οι χιλιάδες Μηχανικοί στην περιοχή μας έχουν άποψη για το τι είναι ο καθένας, ποιανού τα συμφέροντα εκπροσωπεί και τι έχει προσφέρει. Ολοι στο τέλος μετριόμαστε. Αλλος στη δύση και άλλος στην ανατολή.

Ετσι, για να κλείσουμε το κεφάλαιο Καζαντζάκης (δεν ήξερα ότι υπάρχουν πολιτικά πνευματικά δικαιώματα επί του έργου του):

''Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος''.

Καλό είναι να το συνηθίσετε, ότι μπορεί και να ισχύει. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο».
 

Διαβάστε επίσης