Σοκ στην Κέρκυρα: 50χρονος σε αμόκ πυρπόλησε πρακτορείο του ΟΠΑΠ!

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα α' βαθμού

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, σημειώθηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή Σολάρι Κέρκυρας.  

Σύμφωνα με το protothema.gr, ένας 50χρονος άνδρας εισέβαλε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, άρχισε να περιλούζει το κατάστημα με βενζίνη και αμέσως μετά, με πρωτοφανή ψυχραιμία, έβαλε φωτιά θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή 35 τουλάχιστον ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα στο πρακτορείο εκείνη την ώρα.  

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα α' βαθμού στα κάτω άκρα ενώ τον 50χρονο οι θαμώνες κατάφεραν και τον απώθησαν έξω από το πρακτορείο. Ο 50χρονος όμως επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα και έριξε βενζίνη στην πόρτα εισόδου του πρακτορείου!  

Τελικά συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης. Ο δράστης οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ιδιοκτήτρια όσο και ο γιός της είχαν καταγγείλει στην αστυνομία ότι δέχονταν απειλές από τον συγκεκριμένο άνδρα αλλά όπως επεσήμαναν στις δηλώσεις τους οι αρχές αδιαφόρησαν.