Συγκλονίζει η μαρτυρία Έλληνα γιατρού στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ - Τι είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1 - ΒΙΝΤΕΟ

μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Τις εικόνες φρίκης που αντίκρισε λίγο μετά τη φονική έκρηξη στο Μάντσεστερ Αρένα, περιέγραψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Χριστόπουλος, οποίος είναι Πλαστικός Χειρουργός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μάντσεστερ.

Η περιγραφή του για τα τραύματα που είχαν τα θύματα της επίθεσης, συγκλονίζει:

"Δυστυχώς είναι κάτι πρωτοφανές. Πρόκειται για τραύματα εμπόλεμης ζώνης. Βγάζαμε οι ίδιοι με τα χέρια μας μεταλλικά αντικείμενα. Πρόκειται για αντικείμενα, όπως παξιμάδια, βίδες... Αυτά τα μεταλλικά αντικείμενα βρίσκονται σφηνωμένα σε διάφορα τμήματα του σώματος των πολυτραυματιών. Άλλοι έχουν υποστεί σοβαρά κατάγματα, άλλοι έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες στην κοιλιακή χώρα ή τους πνεύμονες, υπάρχουν ακρωτηριασμοί...".

Ο κ. Χριστόπουλος μίλησε επίσης για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της άτυχης 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσος, η οποία έχασε τη ζωή της στην τρομοκρατική επίθεση.

Όπως ανέφερε, η γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά έχει αποφύγει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της. Ωστόσο, φέρει πολλαπλά τραύματα, στα άκρα, στον κορμό και τον αυχένα της.

Πρόσθεσε επίσης, ότι δεν έχει μάθει ακόμα τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό της κόρης της, καθώς παραμένει διασωληνωμένη.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ