Μετά το Ακταίο στο Άνω Καστρίτσι εμφανίστηκε ο άνδρας με πολυτελές αυτοκίνητο που προσπαθεί να αποπλανήσει μαθητές - Έντονος ο προβληματισμός στους γονείς

καταγγελίες στην αστυνομία

Έντονος είναι ο προβληματισμός των γονέων για έναν άνδρα που σύμφωνα με καταγγελίες κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα και προσπαθεί να αποπλανήσει μαθητές.

Σύμφωνα με νέες καταγγελίες στην Αστυνομία, το ύποπτο αυτοκίνητο μετά την περιοχή του Ακταίου, εμφανίστηκε στο Άνω Καστρίτσι. 

Όπως καταγγέλλουν στην Αστυνομία, ο άνδρας εμφανίζεται με ένα πολυτελές αυτοκίνητο κοντά σε σχολεία και προσπαθεί να πείσει αγόρια να τον ακολουθήσουν.

Σε ανακοίνωσή του για την περίπτωση του Ακταίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ειχε αναφέρει:

«Αγαπητοί γονείς, θέλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή και ταυτόχρονα να ενεργοποιήσουμε τα γονικά σας αντανακλαστικά στην προστασία των παιδιών μας.

Το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας, αλλά και στην ευρύτερη, δρα άγνωστος άνδρας με αυτοκίνητο πολυτελείας που προσπαθεί με διάφορους τρόπους (π.χ. με έστειλαν οι γονείς σου…) να πείσει ανήλικα παιδιά (αγόρια κυρίως) να τον ακολουθήσουν!

Αυτές τις μέρες έγινε στο σχολείο μας συζήτηση με τους μαθητές της Ε΄ & Στ΄ τάξης και ορισμένους της Δ΄που κατοικούν στο Ακταίο, στην οποία τονίστηκε ο κανόνας δε μιλώ με αγνώστους ακόμα κι αν μου φαίνονται αξιόπιστα πρόσωπα.

Η ενημέρωση που έχουμε δεν προέρχεται από κάποιον επίσημο φορέα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι αληθές το γεγονός) και δε μπορεί να δημοσιοποιηθεί ανοιχτά για την αποφυγή δημιουργίας πανικού.

Όμως, συναισθανόμενοι τους κινδύνους που εγκυμονεί για τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού μία τέτοια «περιπέτεια», σας καλούμε να επαγρυπνείτε και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ο καθένας από εσάς θα πράξει τα δέοντα για να προστατεύσει το παιδί του».

Διαβάστε επίσης