Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Τα "Παιδιά παίζει.. σήμερα, Πέμπτη και Παρασκευή - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Χορηγός επικοινωνίας το tempo24.gr

Η χορευτική και μουσική παράσταση «κοχύλια του Αιγαίου» η οποία φέρει  την «υπογραφή» της  διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, παίρνει για  σήμερα  Τετάρτη 24 Μαΐου στις 7.00 το απόγευμα  στο Σκαγιοπούλειο, τη σκυτάλη των εκδηλώσεων της ενότητας τα «Παιδία παίζει…».

Αύριο Πέμπτη τα παιδιά θα παίξουν με τους Χ-Saltibagos στο αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου , όπου από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ, δυο ξυλοπόδαροι, ένας κλόουν, δυο ζογκλέρ και δυο άτομα που θα κάνουν face painting, θα απασχολήσουν τα παιδιά  με παιχνίδια, ζογκλερικά και ακροβατικά.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 26 Μαΐου  στο αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου. Στις 6.30 το απόγευμα θα  ξεκινήσουν οι «Δράσεις για παιδιά» οι οποίες περιλαμβάνουν το θεατρικό παιχνίδι «ο υπερόπτης κούνελος»,  μια διαδραστική θεατρική εκδοχή του μύθου «ο λαγός και η χελώνα», με πολύ παιχνίδι και απίστευτους γρίφους.

Στις 7.30 το απόγευμα τη σκυτάλη παίρνει η δράση με τίτλο  «το δικό σου παραμύθι». Πρόκειται για ένα ταξίδι στο οποίο …βρίσκονται διαφορετικά γράμματα και όλα τα παιδιά φοράνε στο λαιμό τους από ένα. Τα γράμματα γεννούν λέξεις, οι λέξεις φτιάχνουν προτάσεις και οι προτάσεις ολοκληρώνουν το παραμύθι των παιδιών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Οι αλλαγές στις ημερομηνίες πραγματοποίησης των εκδηλώσεων και στους χώρους έγιναν λόγω της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις για την Πέμπτη 25/5 και Παρασκευή 26/5 από την Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΠΑΤΡΑΣ στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου ακυρώνονται  λόγω κωλύματος σπουδάστριας-ηθοποιού.

 

 

Διαβάστε επίσης