Τσιφτετέλι Βασάλου - Τουρκάλας και σπασμένα πιάτα έφεραν ελληνοτουρκική συμφιλίωση - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟ SURVIVOR

Μπορεί οι μονομαχίες ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης Survivor να έχουν περάσει στην... τηλεοπτική ιστορία, ωστόσο νέα στιγμιότυπα και άγνωστες στιγμές από τα δύο αυτά επετειακά επεισόδια έρχονται στο φως της δημοσιότητας, χάρη στον Τούρκο παραγωγό των εκπομπών, Acun Ilicali.

Ο Ilicali δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη βραδιά που ακολούθησε των δύο σκληρών αγώνων, στο οποίο οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» φαίνεται να δίνουν τα χέρια με τους Τούρκους αντιπάλους τους και στη συνέχεια να χορεύουν συρτάκι και να γλεντούν υπό τους ήχους των τραγουδιών που ερμήνευσε ο Fedon. Μπροστά τους σπασμένα πιάτα, ένα ακόμη σημάδι του κεφιού της βραδιάς.

Σε μια στιγμή της βραδιάς, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος και η πυγμάχος Sabriye Şengül φάνηκε να "συμφιλιώθηκαν" μετά το χαστούκι που του έριξε η Τουρκάλα παίκτρια, όταν αποπειράθηκε να τη φιλήσει στο μάγουλο. Αυτό που έφερε (πιο) κοντά τους δύο παίκτες ήταν ο χορός και συγκεκριμένα ένα τσιφτετέλι.

Αυτό που επίσης αναμένεται να συζητηθεί είναι η ατάκα του Τούρκου παραγωγού που συνόδευε το βίντεο: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που έδειξαν ότι ο τούρκικος και ελληνικός λαός μπορούν να είναι φίλοι ακόμη και όταν ανταγωνίζονται. Θα κάνω πάντα το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσω τη φιλία των δύο αυτών χωρών».

Φαίνεται πως το παιχνίδι θέλει να αποκτήσει και... διπλωματικές διαστάσεις.

Πηγή: news247.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ