Πρίντεζης: «Ελπίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας»

αισιοδοξια στον ολυμπιακο

Την ελπίδα ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Euroleague εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του κυριακάτικου μεγάλου τελικού του Final Four.

«Για εμάς είναι τιμή να βρισκόμαστε σε έναν ακόμη τελικό. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη ήταν η φετινή EuroLeague. Είναι σημαντικό που φτάσαμε εδώ, για εμάς, για τον κόσμο, για το σύλλογο. Χθες πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, την πανηγυρίσαμε εκείνη τη στιγμή, ξεκουραστήμε και τώρα θα προετοιμαστούμε για έναν ακόμη τελικό. 

Ελπίζω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας και θα προσθέσουμε άλλο ένα τρόπαιο» είπε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ενώ στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για τον άνθρωπο που κουβαλά μαζί του τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών: «Ο Σπανούλης είναι ηγέτης, είναι δύσκολο να τον "διαβάσεις" και να τον σταματήσεις» 

Κληθείς να μιλήσει για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, ο Πρίντεζης είπε: «Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε ηγέτη και μεγάλο παίκτη. Πρέπει να βρεις τρόπο να συνεχίσεις! Γι΄ αυτό είναι νικητής ο Βασίλης, γιατί είναι δύσκολο να τον σταματήσεις και δύσκολο να τον διαβάσεις».

Όσο για το φάιναλ φορ του 2015, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν την πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ στον τελικό, αλλά ηττήθηκαν μετά στον τελικό, τόνισε: «Δεν λέω ότι κάναμε λάθος και πανηγυρίσαμε στη Μαδρίτη μετά τη νίκη στον ημιτελικό, αλλά χθες δεν πανηγυρίσαμε ούτε ένα λεπτό. Δεν κάναμε λάθος το 2015, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Όταν ρωτήθηκε αν θα του άρεσε να πάει για ψάρεμα, αφού είναι το αγαπημένο του χόμπι, το πρωί της Κυριακής για χαλάρωμα (Ο Ίβκοβιτς τους είχε πάει κρουαζιέρα στο Βόσπορο πριν 5 χρόνια, το 2012), ο Πρίντεζης απάντησε: «Μου αρέσει το ψάρεμα αλλά είναι απόφαση του προπονητή και της ομάδας τι θα κάνουμε αύριο»

Διαβάστε επίσης