H ώρα της ανόδου - Πανηλειακός - Νίκη Τραγανού στο "Μαρακανά"

Σήμερα στις 6μ.μ., στο δημοτικό στάδιο Πύργου

Η ώρα των μεγάλων τελικών της Α1 έφτασε. Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού ρίχνονται στη μάχη των τελικών της Α1 Κατηγορίας, με φόντο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Σήμερα στις 6μ.μ., στο δημοτικό στάδιο Πύργου, είναι προγραμματισμένος ο πρώτος από τους δύο ή τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν. Ο Πανηλειακός θέλει τέσσερις βαθμούς και έχει και το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η Νίκη χρειάζεται πέντε για να πάρει αυτή την άνοδο κι έχει ένα ματς στην έδρα της. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι ίσως το πιο σημαντικό και από βαθμολογική αλλά και από άποψη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.  

Αντιστροφή του κλίματος στον Πανηλειακό
Οι ερυθρόλευκοι του Πύργου προέρχονται από δύο κακές εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες με τον Ξενοφώντα, καταβεβλημένοι από την κούραση αλλά και το άγχος που πάντα βαραίνει τα πόδια του φαβορί. Μες την εβδομάδα, άπαντες στο σύλλογο δούλεψαν στο κομμάτι της ψυχολογίας, το κλίμα έφτιαξε και όλοι αισιοδοξούν ότι θα παρουσιαστεί στο γήπεδο η ομάδα που όλοι θαύμαζαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Σύμμαχός τους θα είναι ο φίλαθλος κόσμος του Πύργου και κυρίως οι Red Boys που με τις ιαχές τους θα δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 16 ετών, θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Στα αγωνιστικά, ο Σπύρος Αντωνόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μιχάλη Παπαπέτρου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σωτηρόπουλου που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας.

Χωρίς άγχος η Νίκη
Η Νίκη Τραγανού πέτυχε το στόχο της που ήταν η είσοδος στους τελικούς και πλέον, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, θα κυνηγήσει το όνειρο. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα, πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στους ημιτελικούς με τη Δόξα και με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται σήμερα στον Πύργο για το θετικό αποτέλεσμα. Μαζί της θα έχει και 80 περίπου φιλάθλους (η διοίκηση διαθέτει δωρεάν μετάβαση με λεωφορείο στον Πύργο), που θα φιλοξενηθούν στη θύρα 2. Στα αγωνιστικά, ο προερχόμενος από τραυματισμό Σπύρος Γκρίλλας συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα αλλά δεν αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα.

ilialive

Διαβάστε επίσης