“Πειρατής” … καπετάνιος εκτελούσε δρομολόγια Ζάκυνθος – Κυλλήνη! Συνελήφθη από το Λιμεναρχείο Κατακόλου

Στη σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Κυλλήνης του Λιμεναρχείου Κατάκολου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να εκτελεί μεταφορά επιβατών από το λιμένα Ζακύνθου προς το λιμένα Κυλλήνης με σκάφος που δεν πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις για την εν λόγω μεταφορά.

Ειδικότερα, ενώ από τα έγγραφα του σκάφους προέκυπτε ότι εκτελεί περιηγητικό πλου με λιμένα αφετηρίας τη Ζάκυνθο και ενδιάμεσο λιμένα την Κυλλήνη, αποβίβασε επιβάτες στο λιμένα Κυλλήνης, οι οποίοι αναχώρησαν οδικώς, και επιβίβασε άτομα διαφορετικά από τα αναγραφόμενα στην κατάσταση επιβατών που έφερε. 

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας