Η Volton έρχεται στην Πάτρα «κόντρα στο ρεύμα»!

Φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα και εξοικονόμηση στην κατανάλωση για όλους τους κατοίκους της περιοχής

«Γιατί να σας τρώει λεφτά το ρεύμα;», ρωτάει η Volton, η νέα ελληνική εταιρεία ενέργειας προσφέροντας τώρα σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μία νέα προσέγγιση στη μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η Volton προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό, ο οποίος πάει «κόντρα στο ρεύμα», και υπόσχεται να αλλάξει συνολικά τη σχέση σας με το ηλεκτρικό ρεύμα: 12% μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και «έξυπνες» λύσεις και δώρα για εξοικονόμηση στην κατανάλωση! Η εταιρεία προσφέρει, επιπλέον, 15% έκπτωση συνέπειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών, καθώς και μία σειρά από οφέλη που  σας διευκολύνουν στην πληρωμή και διαχείριση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος:

Έκδοση ενιαίου μηνιαίου λογαριασμού για καλύτερο προγραμματισμό πληρωμής
Ευέλικτους τρόπους πληρωμής των λογαριασμών
Καμία δέσμευση συμβολαίου

Η αλλαγή προμηθευτή και η συνεργασία με τη Volton είναι μία πολύ απλή υπόθεση, η οποία δεν απαιτεί καμία διακοπή στην παροχή ρεύματος και καμιά χρηματική επιβάρυνση. Αρκεί να καλέσετε στο 11300 και να ενημερωθείτε για τη διαδικασία!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Volton και τα προγράμματά της:

http://volton.gr/

Ποια είναι η Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με βλέψεις στην εμπορία ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Ο κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.