Πάτρα: Συνάντηση με τον Νίκο Καραθανασόπουλο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

σημερα στις 7μμ. στα γραφεια της ενωσης

Συνάντηση με το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα, αντιπροσωπεία της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, ύστερα από πρόσκληση του συνδικαλιστικού φορέα, που απευθυνόταν προς τον βουλευτή και μέλος της ΚΕ του κόμματος, Νίκο Καραθανασόπουλο.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης στις 7 μμ και την αντιπροσωπεία της ΤΕ θα αποτελούν, οι Διονύσης Κλάδης (μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας και του ΤΓ Αχαΐας), Σταμάτης Ανδριόπουλος (μέλος της ΤΕ Αχαΐας) και Διονύσης Πλέσσας (στέλεχος του ΚΚΕ και αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων).

Επιπλέον κλιμάκια της ΤΕ Αχαΐας, θα πραγματοποιήσουν περιοδείες τις επόμενες μέρες σε Υπηρεσίες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου στο Νομό και συγκεκριμένα:
Την Τρίτη 16/5:

Στις 8 πμ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών και στις 8 μμ στο Λιμεναρχείο Πατρών, ο Δ. Πλέσσας, στέλεχος του ΚΚΕ και αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων και ο Γ. Συμεωνίδης, αντισμήναρχος ε.α. της ΠΑ.
Στις 12:30 το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου και στη 1:30μμ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιγίου, οι Χρ. Λαϊνάς Δημ. Σύμβουλος Αιγιαλείας και μέλος της ΤΕ Αχαΐας, Γ. Μποδιώτης στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου και Ειρ. Αρμενάκα μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας και του ΤΓ Αχαΐας.

Διαβάστε επίσης