“MoreΑ”: Xαλαρωτικό μασάζ με την υπογραφή των ειδικών – Τι θα λέγατε για ένα μασάζ σε ταράτσα – Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας! ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σε έναν σύγχρονο, πολυτελή και υψηλής αισθητικής χώρο, το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών "ΜoreA” , που λειτουργεί στην Πάτρα από τον Αύγουστο του 2016 (Tριών Ναυάρχων 10),  είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Μέσω της χειρομάλαξης – σε πολυτελή κρεβάτια με ειδικά στρώματα-  και της χρήση αρωματικών 100% βιολογικών ελαιών , σας υπόσχονται άμεσα αναζωογόνηση, ευεξία, μείωση του πόνου και του στρες..Μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μόνη -ος ή με την παρέα σας (σύντροφο - φίλο ή φίλη), σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

unnamed_5.jpg

unnamed_4.jpg

Στο Κέντρο Μασάζ "MoreΑ" οι επιλογές που έχετε είναι πάρα πολλές. Απολαύστε ένα από τα είδη μασάζ ή συνδυάστε ένα πακέτο συνεδριών με διαφορετικά είδη

…και επειδή το μασάζ δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά η πολυτέλεια που οφείλουμε στον εαυτό μας, στο “MoreA” μπορείτε να απολαύσετε το ειδικό πακέτο για ζευγάρια. Μια ώρα χειρομάλαξης με τον σύντροφο σας και μια ώρα χαλάρωσης σε σουίτα που διαθέτει τζακούζι.

unnamed.jpg

Εάν ανήκετε σε εκείνους που αγαπούν τις προκλήσεις, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία που σας προσφέρει το “MoreA”, μασάζ στην ταράτσα του κτηρίου, όπου στεγάζεται το Κέντρο στο κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων στον αριθμό 10.

unnamed_6.jpg

Νιώστε άνετα και αφεθείτε στη μαγεία της χαλάρωσης!

Σε όλες τις συνεδρίες στο Κέντρο νέου Τύπου Μασάζ "MoreA" παρέχονται σεντόνια, πετσέτες μπάνιου, προσώπου, ποδιών, παντόφλες μιας χρήσεως, πιστολάκι μαλλιών, σφουγγαράκια σώματος μιας χρήσης, αφρόλουτρο και σαμπουάν για την άνεσή σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο μετά την κάθε συνεδρία (διατίθενται τζακούζι και καμπίνες ντους).

Οσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες μπορούν να δουν εδώ: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533.

Τηλεφωνήστε τώρα και κλείστε ραντεβού !

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"MoreA": Γιατί το μασάζ είναι τέχνη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

«ΜοreA»: Το μασάζ ως εναλλακτική μορφή θεραπειών - Ποια τα οφέλη του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαβάστε επίσης