Το σοβαρό πρόβλημα υγείας 18χρονου στην Αμαλιάδα – Έκκληση για οικονομική βοήθεια από τον πατέρα του

χρειάζεται την στήριξη και την συμπαράστασή μας

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας προσπαθεί να αντιμετωπίσει 18χρονος στην Αμαλιάδα, ο οποίος απαιτείται συχνά-πυκνά να βρίσκεται στα νοσοκομεία ενώ σύντομα αναμένεται να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

 

Ο νέος χρειάζεται την στήριξη και την συμπαράστασή μας καθ’ ότι η οικογένειά του, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υψηλές οικονομικές δαπάνες και ήδη όπως μας δήλωσε ο πατέρας του, γίνεται ένας μεγάλος αγώνας για να μπορέσει το παιδί να ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα της ιατροφαρμακευτικής του περίθαλψης.

Ο πατέρας, κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει αφού η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και τα οικονομικά μέσα για να αντιμετωπισθεί είναι πενιχρά έως και ανύπαρκτα. Ο ίδιος είναι άνεργος άλλωστε και δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει ούτε καν τα απαραίτητα για την επιβίωση της οικογένειάς του.

Για την περίπτωση της ασθένειας του παιδιού εξ’ άλλου είναι αναγκαίο να αναλάβουν πρωτοβουλία και εθελοντικοί Σύλλογοι που ασχολούνται με την συγκεκριμένη πάθηση του παιδιού ώστε να βρεθεί λύση για την ιατρική – νοσοκομειακή παρακολούθησή του.

Το τηλ. επικοινωνίας (για όποιον δείξει ενδιαφέρον) με την οικογένεια είναι 6988058820. Παράλληλα για οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια έχει ανοιχθεί λογαριασμός στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 30963893844

(Το όνομα δεν δημοσιεύεται για ευνόητους λόγους ωστόσο η επικοινωνία με την οικογένεια μπορεί άμεσα να το ταυτοποιήσει).

Patrisnews

Διαβάστε επίσης