Θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη μετά τη γέννα; Ακολούθησε τα μαγικά τρικ

ΟΛΑ ΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Μόλις μία γυναίκα γεννήσει, αγχώνεται με το βάρος της. Πώς θα χάσει δηλαδή εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης και θα επανέλθει στην αρχική της σιλουέτα. Σίγουρα δεν είναι το πρωτεύον ζήτημα, ωστόσο προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει τα κιλά που της έχουν μείνει. Γι αυτό κι εμείς θα σου παρουσιάσουμε μερικούς τρόπους προκειμένου να φαίνεσαι πιο αδύνατη μετά τη γέννηση του παιδιού σου.

Μπορεί να έχουμε καλό κι ανοιξιάτικο καιρό με υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο εσύ προτίμησε τις μαύρες αποχρώσεις. Ένα μακρύ φόρεμα ή μία φούστα σε γραμμή Α θα σε κολάκευε απίστευτα.

Πες ναι στα αξεσουάρ. Το μάτι πηγαίνει πάντα σε ό,τι κάνει εντύπωση. Φόρεσε ένα μακρύ μαντήλι που θα πέφτει κάθετα στο σώμα σου. Αμέσως θα σε δείχνει ψιλόλιγνη. Υπάρχουν πολλά στην αγορά που θα σε ενθουσιάσουν.

Μη φοράς ρούχα που προσθέτουν όγκο από τη μέση και κάτω. Απέφυγε φυσικά τα στενά τζιν και τα παντελόνια με μεγάλες τσέπες. Πες ναι στα παντελόνια σε ίσια γραμμή ακόμη και στα κολάν φορώντας τα με μακριές φαρδιές μπλούζες και αθλητικά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης