ΗΠΑ: Σκότωσε τον 7χρονο γιο του και τάισε τα γουρούνια

τον κακοποιούσε και τον άφηνε να λιμοκτονεί

Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας πατέρας από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών για τη δολοφονία του 7χρονου γιου του.

Σύμφωνα με τις αρχές, τον κακοποιούσε και τον άφηνε να λιμοκτονεί, ενώ όταν πέθανε το αγοράκι, τάισε με το άψυχο σώμα του τα γουρούνια που είχαν στο σπίτι τους.

Ο 46χρονος Μάικλ Τζόουνς κρίθηκε τον Μάρτιο του 2015 και δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση για 25 χρόνια.

Η 31χρονη μητριά του άτυχου παιδιού, Χίθερ Τζόουνς, είχε καταδικαστεί με την ίδια κατηγορία τον Νοέμβριο και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Επέμεινε ότι δεν μπορούσε να προστατέψει τον Άντριαν και τον εαυτό της από τον σύζυγό της, αλλά οι ερευνητές είπαν πως και η ίδια είχε κακοποιήσει το αγόρι.

Ο Άντριαν πέθανε τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2015, αλλά ο θάνατός του δεν αναφέρθηκε στις αρχές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα λείψανά του παιδιού στο σπίτι της οικογένειας, τυχαία, όταν κλήθηκαν να επέμβουν για περιστατικό ξυλοδαρμού της Χίθερ Τζόουνς από τον σύζυγό της.

Η βιολογική μητέρα του Άντριαν, Ντέινα Πιρς είχε χάσει την επιμέλεια των δύο παιδιών της πριν από κάποια χρόνια. Η μητέρα της, Τζούντι Κόνγουεϊ, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως κατάφερε τελικά να δει τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το σπίτι των Τζόουνς που δείχνουν τα φρικτά βασανιστήρια που υπέφερε ο Άντριαν τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Η Κόνγουεϊ δήλωσε πως οι Τζόουνς κρατούσαν δεμένο και γυμνό κάτω από το ντους το αγοράκι, έχοντας τροποποιήσει το μπάνιο έτσι ώστε να μην μπορεί να βγει, ή το έβαζαν να στέκεται σε μια πισίνα όλη τη νύχτα.

Η Κόνγουεϊ είπε επίσης πως και η Χίθερ Τζόουνς μερικές φορές χτυπούσε τον Άντριαν με ένα σκουπόξυλο και δεν του έδινε να φάει όταν πεινούσε.

Πηγή: Independent, ABC News

Διαβάστε επίσης