Σύσκεψη της ΕΡΓΟΣΕ με αναφορά στο θύμα του εργατικού δυστυχήματος στην Παναγοπούλα

Κηδεύτηκε χθες στην Αθήνα ο 33χρονος Γιώργος Καυκιάς

Ευρεία σύσκεψη για την πορεία των Σιδηροδρομικών Έργων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Γ.Γ. Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνος Βούρδας και η Διοίκηση της «ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.» Χρήστος Δουκάκης και Χρήστος Διονέλης, αντίστοιχα.

Στην έναρξη της σύσκεψης εκφράστηκαν τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του 33χρονου Γιώργου Καυκιά, του εργαζομένου που έχασε τη ζωή του στο Σάββατο, στο εργοτάξιο της Παναγοπούλας. Τονίστηκε πως έχουν ήδη κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, για να διαπιστωθούν τα αίτια και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

2222222222222222222222.jpg

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο υπεύθυνος εργοδηγός και ο χειριστής μηχανήματος έργων. 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.

Ο άτυχος άνδρας που διέμενε στο Αίγιο και είχε καταγωγή από την Άρτα, κηδεύτηκε χθες Δευτέρα μέσα σε κλίμα οδύνης, στην Αθήνα, όπου μένει μόνιμα η οικογένεια του.

Υπενθύμιζετα ο τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αποκολλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", όπου υπέκυψε στα τραύματα του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον "κρατήσουν" στη ζωή.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ