«ΜοreA»: Το μασάζ ως εναλλακτική μορφή θεραπειών - Ποια τα οφέλη του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πιστεύτε ότι το μόνο που μπορεί να σας προσφέρει ένα καλό μασάζ, είναι μόνο χαλάρωση; Αν ναι, κάνετε λάθος και αυτό γιατί οι ευεργετικές επιδράσεις του μασάζ στον οργανισμό είναι πολλές και έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

 Πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης του σώματος, με ευεργετικά οφέλη για την υγεία. Χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς, για να καταπραΰνει σωματικούς πόνους και να αντιμετωπίσει χρόνιες παθήσεις.

unnamed_1.jpg

Το εξειδικευμένο προσωπικό του σύγχρονου κέντρου Μασαζ "ΜοreA", είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του, έχοντας ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

masaz7_0.jpg

unnamed_3.jpg

Το κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και υψηλού επιπέδου, που λειτουργεί στην Πάτρα από τον Αύγουστο του 2016 (Tριών Ναυάρχων 10), διαθέτει ποικιλία θεραπευτικών μασάζ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ατομικών προγραμμάτων, για την αντιμετώπιση του προβλήματος που σας "βασανίζει". 

unnamed_0.jpg

Το θεραπευτικό μασαζ - μέσω της χειρομάλαξης, χρήση αρωματικών ελαιών - στοχεύει στην ταχύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος όχι μόνο τοπικά αλλά σε όλο το σώμα.

ΜΑΣΑΖ ΑΥΧΕΝΑΣ-ΜΕΣΗ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

masaz_mesi.jpg

ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

agiouverdiko.jpg

ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

kutaritida.jpg

MΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

kytaritida_1.jpg

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΜΕΛΙ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

masaz_meli.jpg

ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

thai-massage.jpg

Το κέντρο Μασαζ "MoreA", με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνεργάζεται με Ιατρικά Κέντρα, Ιατρούς και Διατροφολόγους.

Εκτός από το μασάζ στους καλαίσθητους και ξεχωριστούς χώρους του Κέντρου, παρέχεται η δυνατότητα οι συνεδρίες να γίνουν στο προσωπικό χώρο του πελάτη (με την μεταφορά του ειδικού τραπεζιού) σε περιπτώσεις, όπου εντοπίζονται κινητικά προβλήματα.

Σε όλες τις συνεδρίες στο Κέντρο νέου Τύπου Μασάζ "MoreA" παρέχονται σεντόνια, πετσέτες μπάνιου, προσώπου, ποδιών, παντόφλες μιας χρήσεως, πιστολάκι μαλλιών, σφουγγαράκια σώματος μιας χρήσης, αφρόλουτρο και σαμπουάν για την άνεσή σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο μετά την κάθε συνεδρία (διατίθενται τζακούζι και καμπίνες ντους).

Για το μασάζ χρησιμοποιούνται μόνο ειδικά, βιολογικά έλαια, φιλικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Κάθε συνεδρία μασάζ γίνεται στα πολυτελή κρεβάτια. Νιώστε άνετα και αφεθείτε στη μαγεία της χαλάρωσης!

Οσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες μπορούν να δουν εδώ: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533.

Γιατί το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι κάτι που οφείλουμε στον εαυτό μας!

Τηλεφωνήστε τώρα και κλείστε ραντεβού !

Διαβάστε επίσης