"MoreA": Γιατί το μασάζ είναι τέχνη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

το πλεον σύγχρονο κέντρο που λειτουργεί στην πάτρα

Θέλετε να ξεφύγετε από το καθημερινό στρες, να χαλαρώσετε και να νιώσετε μοναδική ευεξία; Τότε υπάρχει για σας ένα σύγχρονο κέντρο μασάζ, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υψηλού επιπέδου, που λειτουργεί στην Πάτρα από τον Αύγουστο του 2016. 
Ο λόγος για το κέντρο μασάζ νέου τύπου "MoreA".



Έναν χώρο εξαιρετικής καλαισθησίας γιατί όπως αναφέρουν ο Μιχάλης και η Όλγα , που το έχουν δημιουργήσει «το μασάζ δεν είναι είδος πολυτελείας …είναι η πολυτέλεια που οφείλουμε στον εαυτό μας!».

«Τα οφέλη από το μασάζ για τον οργανισμό μας είναι πάρα πολλά- μας εξηγεί ο Μιχάλης -. Πρωτίστως, μας βγάζει από το άγχος της καθημερινότητας και μας γεμίζει με φυσική ενέργεια. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο κέντρο που προσφέρει μόνο μασάζ, επαγγελματικό μασάζ, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα στην Πάτρα. Είναι ένας εξειδικευμένος χώρος για μασάζ και δεν έχει καμία σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα κέντρα αισθητικής. Αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τρεις ορόφους του κέντρου «MoreA», οι οποίοι είναι γεμάτοι επαγγελματική πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και καθαριότητα, ακριβώς αυτά που ζητούν σήμερα οι σύγχρονοι πολίτες».


Το «MoreA» είναι ένα κέντρο μασάζ, νέου τύπου, που λειτουργεί στα πρότυπα των ευρωπαϊκών κέντρων. Προσφέρουμε την απόλυτη χαλάρωση στους πελάτες μας κάνοντας το μασάζ πάνω στα μεγάλα πολυτελή κρεβάτια με ειδικά στρώματα, και όχι σε απλά τραπέζια. Χρησιμοποιούμε μόνο 100% βιολογικά λάδια, τα οποία απορροφάει το δέρμα με ασφάλεια.

Σε κάθε αίθουσα υπάρχει καμπίνα ντους όπου κάθε πελάτης μπορεί να κάνει μπάνιο και να ξεπλύνει τα νεκρά κύτταρα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό μετά το μασάζ. Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 1 ώρα και όχι 45 λεπτά, όπως συμβαίνει σ’ όλη την Ευρώπη. Αυτό διότι μόνον τότε είναι αποτελεσματική η συνεδρία.

Θέλετε να ξεφύγετε από το καθημερινό στρες, να χαλαρώσετε και να νιώσετε μοναδική ευεξία; Τότε υπάρχει για σας ένα σύγχρονο κέντρο μασάζ, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υψηλού επιπέδου, που λειτουργεί στην Πάτρα από τον Αύγουστο του 2016. 

 

Υπάρχει η δυνατότητα κανείς να επιλέξει ταϊλανδέζικο μασάζ με πουγκιά από βότανα, αγιουρβεδικό, χαλαρωτικό,αθλητικό, με μέλι, ή αρωματοθεραπεία".

 

 

Οσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες μπορούν να δουν εδώ: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533».

Αν πραγματικά θέλετε να νιώσετε ευεξία, να χαλαρώσετε, να τονώσετε τον οργανισμό σας, να αυξήσετε την ενέργειά σας , να αναζωογονηθείτε, το Κέντρο Μασάζ Νέου Τύπου MOREA, στην Τριών Ναυάρχων 10 (στο κάτω μέρος) σας περιμένει

Με μοναδικά πακέτα και προγράμματα προσαρμοσμένα σε σας.

Γιατί το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι κάτι που οφείλουμε στον εαυτό μας!

Τηλεφωνήστε τώρα και κλείστε ραντεβού !

Διαβάστε επίσης