Πάτρα: Ψυχολόγοι επισκέφθηκαν τους μαθητές και τους καθηγητές του λεωφορείου - ΒΙΝΤΕΟ

Τυλίχθηκε στις φλόγες στην Περιμετρική το απόγευμα της Πέμπτης

Στο πλευρό των 67 μαθητών και των 4 καθηγητών του Λυκείου Γλυφάδας, βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες ψυχολόγοι, προκειμένου να τους παράσχουν στήριξη μετά την περιπέτεια που βίωσαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο διόροφο λεωφορείου που επέβαιναν στην περιμετρική οδό της Πάτρας, το ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Οβρυάς.

Όλα τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία τους, καθώς κατάφεραν να εγκαταλείψουν εγκαίρως το φλεγόμενο όχημα.

Ο οδηγός ωστόσο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι επιβαίνοντες βγήκαν από το λεωφορείο από την πόρτα του οδηγού, καθώς οι υπόλοιπες πορτες του οχήματος είχαν κολλήσει.

Το όχημα επέστρεφε από την Αρχαία Ολυμπία στην Πάτρα, όπου σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα διανυκτέρευαν μαθητές και καθηγητές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε εν κινήσει στο πίσω μέρος του λεωφορείου. 'Οταν ο οδηγός αντελήφθη τι συνέβαινε, ακινητοποίησε άμεσα το όχημα και άρχισε η αποβίβαση των επιβαινόντων. 

"Σωτήρια" αποδείχθηκε η επέμβαση του Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Δημόπουλου, στο περιστατικό του φλεγόμενου διόροφου λεωφορείου,

dimopoylos_pyrosvestis_tempo24.gr__1.jpg

Ο Διοικητής του Α' Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας, έτυχε να διέρχεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Περιμετρικής, την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Αμέσως ακινητοποίησε το όχημα του, προσέγγισε στο σημείο του συμβάντος και "ρίχτηκε" στη μάχη για να σώσει τους επιβαίνοντες.

dimopoulos_pirosvestis_tempo24.gr__0.jpg

Τα ακριβή αίτια του συμβαντος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης