ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ του φλεγόμενου λεωφορείου στην Περιμετρική Πατρών - Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Επέβαιναν 67 μαθητές

Καρέ καρέ κατεγράφη μέσω drone, η γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, στο φλεγόμενο διόροφο τουριστικό λεωφορείου, που τυλίχθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Πέμπτης στην Περιμετρική Οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Οβρυάς.

Στο διόροφο λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 76 μαθητές και 4 καθηγητές από το 3ο Λύκειο Γλυφάδας,  εκδηλώθηκε φωτιά λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα.

Παιδιά, εκπαιδευτικοί και ο συνοδηγός του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο νοσοκομείο έχει διακομίστει ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος.

Μόλις ο οδηγός κατάλαβε τι συνέβαινε, ακινητοποίησε το όχημα στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλο το όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο tempo24.gr: Η στιγμή που φουντώνει το λεωφορείο με τους μαθητές- Φλόγες και πυκνοί καπνοί- Περνούσε τυχαία από εκεί ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης