Θ. Παπαθεοδώρου κατά Ν. Ανδρουλάκη: Να τελειώνουμε με όσους δημιουργούν προβλήματα !

ευθείες βολές μετά τα όσα έγιναν στην συνεδριαση της κεντρικης επιτροπής του πασοκ

"Αν υπάρχει θεμα να τεθεί σε ψηφοφορία και να κλείσουμε τις εκκρεμμότητες που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν". Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαϊας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας 105,3, αναφορικά με τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Οπως σημείωσε ο αχαιός πολιτικός ορισμένοι θέλησαν να προκαλέσουν ζήτημα λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση και έφεραν πρόταση, ενώ είχε προ ημερών ομόφωνα αποφασιστεί ποιοί θα βρεθούν ως αντιπρόσωποι στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος.

"Εγω στην αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα καταθέσω πρόταση να τελεί σε ψηφοφορία και να τελειώνουμε με όσους , σε μια περίοδο που υπάρχει ανοδική τάση του κόμματος και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για μικροκομματικά οφέλη δημιουργούν προσκόμματα". 

Οι βολές στρέφονται ευθέως κατά της "ομάδας Ανδρουλάκη" που κατέθεσε και την πρόταση, καθώς όπως φαίνεται στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ δημιουργούνται ρήγματα με αφορμή το συνέδριο, αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις στο κόμμα.

Πάντως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  "πήραν φωτιά" μετά τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση της κεντρικής ειτροπής με βολές ένθεν κακείθεν...

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ