Θέλεις πλούσια και υγιή μαλλιά; Ακολούθησε τα tips των διασήμων

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Σίγουρα τα πλούσια και υγιή μαλλιά είναι αξιοθαύμαστα. Μία γυναίκα αν τα διαθέτει δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Αν τα μαλλιά σας σπάνε εύκολα, δεν μακραίνουν γρήγορα κάνουν ψαλίδα μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips των διασήμων που σε λίγο χρονικό διάστημα θα αποκτήσεις πλούσια κόμη.

Ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες-αν όχι όλες-αφορούν στο κοντίσιονερ. Μην βάζεις ποτέ κοντίσιονερ κοντά στις ρίζες των μαλλιών γιατί λαδώνουν πιο εύκολα και κανένα χτένισμα δεν θα σου κρατήσει παραπάνω από μία μέρα.

Αν θέλεις να κάνεις μπούκλες ατημέλητες, χρησιμοποίησε το σίδερο από τη μέση της τρίχας κι όχι από την ρίζα γιατί καίγεται.

Μην χρησιμοποιείς λαστιχάκια για τα μαλλιά, γιατί αδυνατίζει η τρίχα και επιδεινώνεις την τριχόπτωση σε περίπτωση που έχεις. Αν είσαι φαν του ponytail και της πλεξούδας, καλύτερα να τις αποχωριστείς για λίγο χρονικό διάστημα.

Μία φορά την εβδομάδα κάνε μία φυσική σπιτική μάσκα μαλλιών.

Μην ψεκάζεις τα μαλλιά σου με λακ ή άλλα προιόντα. Προτίμησε να ρίχνεις μικρή ποσότητα στα τσιμπιδάκια που χρησιμοποιείς για τα χτενίσματά σου.

Διαβάστε επίσης