Πάτρα: 20 εμπορικά καταστήματα άνοιξαν νωρίτερα από το προβλεπόμενο ωράριο της Μ. Παρασκευής - Καταγγελία συνδικαλιστών - Μήνυση στην Αστυνομία - ΦΩΤΟ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΆΡΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΗ 1ΜΜ

Καταγγελία για λειτουργία μεγάλου καταστήματος στο κέντρο της πόλης, έγινε από συνδικαλιστές εργαζόμενους στην Αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το πολυκατάστημα λειτουργούσε κανονικά από το πρωί, ενώ βάσει του προβλεπόμενου ωραρίου, θα έπρεπε να ξεκινήσει στη 1μμ. Στη φωτογραφία φαίνεται η ημερομηνία αλλά και η ώρα της απόδειξης: 


Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ελευθερων Εμπορουπαλληλων Σάββα Τζάκη, από νωρίς το πρωί, περίπου στις 9 άνοιξαν και άλλα πολυκαταστήματα στο κέντρο της πόλης. Όπως μας μεταφέρει ο κ. Τζάκης περίπου 20 επιχειρήσεις δεν ακολούθησαν το ωράριο που ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών, απασχολώντας εργαζόμενους περισσότερες ώρες από αυτές που προβλέπουν οι νομικές διατάξεις. 

Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που γίνεται αυτό Μεγάλη Παρασκευή. Και πέρσι, ανάλογες αναφορές είχαν γίνει, οπως επίσης και μηνύσεις. Όπως αναφέρει ο κ. Τζάκης "Υπάρχει ένα σοβαρό κενό εδώ, για το οποίο είναι υπεύθυνος ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας. Δεν θα έπρεπε να παρεμβαίνει και να διαθέτει μηχανισμούς και δικλείδες ασφαλείας;", συμπληρώνει ο κ. Τζάκης. 
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ