Τα ζώδια σήμερα 10 Απριλίου

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Κριός
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε ένα αίσθημα δυσαρέσκειας, αγαπητέ Κριέ, για πρόσωπα που θεωρούσες δικά σου, αλλά ταυτόχρονα σε δίδαξε τον τρόπο να στέκεσαι στα πόδια σου και να σηκώνεσαι γρήγορα όταν πέφτεις. Τώρα μπορείς να τα καταφέρεις και σύντομα θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε μια καλή περίοδο, αισθηματικά, και αν κινηθείς ανάλογα, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Tαύρος

Γενικά
Οι αμφιβολίες για την πορεία που έχεις διαγράψει φτάνουν στο τέλος τους, αγαπητέ Ταύρε, και σύντομα θα βεβαιωθείς ότι ο δρόμος που ακολουθείς είναι πέρα για πέρα σωστός. Υποστήριξε δυναμικά τις απόψεις σου και οι στόχοι σου σύντομα θα οδηγηθούν στην ολοκλήρωσή τους. Μην διαστάσεις να προχωρήσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις κάποιες καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να περιοριστείς, ειδάλλως θα παρασυρθείς σε έξοδα και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά
Ο δρόμος της κοινωνικής καταξίωσης απαιτεί θυσίες, αγαπητέ Δίδυμε, που δεν δείχνεις να είσαι σε θέση να κάνεις. Η ευγένεια και η διακριτικότητά σου παρ’ όλα αυτά θα επαινεθούν και θα δεχτείς αναγνώριση από σημαντικά πρόσωπα. Κάποιο από αυτά θα αναλάβει να σε στηρίξει σε κάτι σημαντικό. Μην αποφύγεις την ανάληψη ευθυνών που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Καρκίνος

Γενικά
Ζητήματα που παραμένουν άλυτα από καιρό έρχονται τώρα να ταράξουν την ησυχία σου, αγαπητέ Καρκίνε, και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη και σκέψου τρόπους για να ρυθμίσεις καλύτερα όσα συμβαίνουν. Είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι σήμερα να μην συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Λέων

Γενικά
Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις με αισιοδοξία σε νέα ξεκινήματα, που θα μετατρέψουν τη βαρετή καθημερινότητα σε ένα αδιάκοπο κυνήγι στόχων, με προοπτική πλήρους ανανέωσης σε πολλά επίπεδα. Μην αφήσεις συμβουλές τρίτων να σε κατευθύνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά, κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.
Παρθένος

Γενικά
Η διαίσθησή σου, αγαπητέ Παρθένε, λειτουργεί απολύτως σωστά το τελευταίο διάστημα. Μην φοβηθείς να την ακολουθήσεις και φρόντισε για την καλύτερη επικοινωνία με τον εσωτερικό εαυτό σου που οι φόβοι σου έχουν παραμερίσει. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε ουσιαστικές βελτιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο σου το ταλέντο για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Ζύγος

Γενικά
Η ρήξη, αγαπητέ Ζυγέ, που δημιουργήθηκε στο φιλικό σου περιβάλλον ήταν αποτέλεσμα παρανοήσεων, οι οποίες τώρα θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα τακτοποιηθούν. Μην υπερβάλεις με συζητήσεις και σχόλια που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην υπόθεση. Άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά επαγγελματικά προβλήματα, αλλά με τον δυναμισμό που έχεις, θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις ξεφύγει από τα πλαίσια.

Σκορπιός

Γενικά
Πολύ σύντομα ευχάριστα νέα θα σε ανανεώσουν και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Μην βιαστείς όμως να ενθουσιαστείς με τις εξελίξεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, γιατί η πλανητική εύνοια απέναντι στο ζώδιό σου δεν θα έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Αργότερα βέβαια θα επανέλθει και θα παραμείνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.

Τοξότης

Γενικά
Η οικογένεια σε φροντίζει αρκετά, αγαπητέ Τοξότη, αλλά παράλληλα δείχνει μία έντονη διάθεση να εισχωρήσει στην προσωπική σου ζωή. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους όσο είναι ακόμα καιρός, πριν χαθούν εντελώς οι μεταξύ σας ισορροπίες, γιατί μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο να τα διορθώσεις και θα οδηγηθείς σε ακραίες συμπεριφορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

Αιγόκερως

Γενικά
Το τελευταίο διάστημα περίεργα πρόσωπα έχουν εισβάλει στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, των οποίων δεν γνωρίζεις τις προθέσεις. Πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, παρατήρησε προσεκτικά τα λόγια τους και θα καταλάβεις πολλά. Μην αφήσεις περιθώρια για οικειότητες, μέχρι να βεβαιωθείς αν αξίζει τον κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να συζητήσεις περισσότερο με το ταίρι σου και να ανοιχτείς πιο πολύ, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

Υδροχόος

Γενικά
Κάποιο άτομο μεγάλου κύρους, αγαπητέ Υδροχόε, επιτέλους θα διαπιστώσει πως δεν είχες καμία σχέση με παρασκηνιακές προσπάθειες υπονόμευσής του και θα βελτιώσει ουσιαστικά τη στάση του απέναντί σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε διαβάλει – αντιθέτως, μίλα ευθέως για όλα και δημιούργησε ξανά τις αρχικές ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται θετικά για το ζώδιό σου, με τρόπο που δεν περιμένεις. Εναρμονίσου το συντομότερο με τις νέες συνθήκες και μην αφήσεις κανέναν να σε κρατήσει πίσω με τις αρνητικές του σκέψεις. Η θετική αντιμετώπιση και η ηρεμία είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά και θέλεις να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης