Media Markt: Την Πέμπτη ανοίγει το νέο κατάστημα στην Πάτρα

Στις 8 το πρωί

Η Media Markt πιάνει λιμάνι στην Πάτρα και εγκαινιάζει το νέο της σύγχρονο κατάστημα τεχνολογίας στο Veso Mare. Το νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 8.00 το πρωί, και περιμένει το κοινό της Πάτρας με μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις.

Το γιορτινό τόνο στον υπαίθριο χώρο του Veso Mare θα δώσει στις 18.00 μια μοναδική συναυλία από το αγαπημένο συγκρότημα της πόλης, τους Alcatrash, που θα δώσουν το ρυθμό με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες τους.

Η εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, με την είσοδό της στην αγορά της Πάτρας προσφέρει πλέον στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής αμέτρητες επιλογές επώνυμων προϊόντων τεχνολογίας σε προσιτές τιμές, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από άρτια καταρτισμένο προσωπικό και γνώση σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε παρουσίαση των χώρων του νέου καταστήματος στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ προσκεκλημένοι ήταν πολιτικοί και αιρετοί της περιοχής.

17793013_642819862583135_1394207702_n.jpg

Διαβάστε επίσης