Έκκληση βοήθειας από τους γονείς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας: «Δεν ανεχόμαστε περικοπές στο ΜΕΛΛΟΝ των παιδιών μας»

φωνες διαμαρτυρίας

Για το προωθούμενο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, που θα επιτρέπει την πρόσληψη στα Ειδικά σχολεία, εκπαιδευτών χωρίς κατάρτιση στην ειδική αγωγή, ανησυχούν οι γονείς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας.

Φωνές διαμαρτυρίας αλλά και έκκληση για βοήθεια απευθύνουν σε όλους προκειμένου να μην υλοποιηθούν τα σχέδια του υπουργείου Παιδείας.

«Απευθύνομαι σε όλους τους φίλους και σε γονείς παιδιών που φοιτούν σε Ειδικά Σχολεία ή χρήζουν παράλληλης στήριξης. Την Τετάρτη 29 Μαρτίου ψηφίζεται στη Βουλή τροπολογία η οποία θα επιτρέπει σε εκπαιδευτικούς χωρίς κατάρτιση στην Ειδική Αγωγή, να εργάζονται σε Ειδικά Σχολεία και ως παράλληλη στήριξη και μάλιστα να προτιμώνται έναντι αυτών που έχουν πτυχίο στην Ειδική Αγωγή. Γνωρίζοντας όλοι τις ανάγκες των παιδιών μας και τη σημασία της σωστής κατάρτισης, παρακαλώ όλους όπως ενημερώσετε και ενημερωθείτε σχετικά και κοινοποιήσετε σε ομάδες, συλλόγους γονέων ή όπου θεωρείτε χρήσιμο. Ύστερα απο τον «κόφτη» στην Ειδική Αγωγή, σειρά έχει η δημόσια Ειδική Εκπαίδευση… δεν ανεχόμαστε περικοπές ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο! Δεν ανεχόμαστε περικοπές στο ΜΕΛΛΟΝ των παιδιών μας. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!», γράφει η κ. Πόπη Πρωτογερου. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ