Σόφη Πασχάλη: Μέσα στο Survivor γίναμε όλοι ένα φύλο

«Ό,τι αντιμαχίες είχαμε με όλους είχαμε και με τον Γιώργο, τίποτα παραπάνω»

​Για τις εμπειρίες της στο Survivor, τις συνθήκες που επικρατούσαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τις αντιμαχίες με τους συμπαίκτες της μίλησε η Σόφη Πασχάλη στην εκπομπή «ΣΚΑΙ στις 3» στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το δημοφιλές reality.

Η πολυσυζητημένη πρώην παίκτρια μίλησε για όσα συνέβησαν στο νησί και τις επιθέσεις που δέχθηκε στα social media.

Για την διαμάχη της με τον πρώην συμπαίκτη της Γιώργο Αγγελόπουλο ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ό,τι αντιμαχίες είχαμε με όλους είχαμε και με τον Γιώργο, τίποτα παραπάνω. Αυτή η έκθεση που έχει ο Γιώργος είναι πάρα πολύ όμορφη και μακάρι το παιδί να κερδίσει κιόλας. Εγώ δεν είχα καμία σκοπιμότητα γιατί δεν πήγαινα για το έπαθλο. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ταχθεί στην αυτογνωσία. Ο μοναδικός λόγος που πήγα εκεί είναι γιατί μια εσωτερική φωνή μου έλεγε ότι αν θέλεις να κάνεις πράξη αυτά τα οποία σου λέει η καρδιά σου. Άρα θα πρέπει να πάω να δοκιμαστώ σε κάτι δύσκολο. Θα το ξαναέκανα».

Και συνέχισε λέγοντας πως «με το ψάρι έδωσα ένα παράδειγμα. Ήθελα κάτι να πω από κάτι που είχε συμβεί. Από εκεί και πέρα δεν είπαμε ποτέ τι είχε συμβεί, απλά ήμασταν διάσπαρτοι και είναι μια απόφαση που την πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε. Μόνο που δεν είχε τελειώσει για κάποιους».

Ενώ για τις εξαντλητικές συνθήκες ανέφερε πως «Είσαι πραγματικά σε ένα μέρος που δεν έχεις αλλαξιά. Φοράς ένα σορτσάκι, ένα μαγιό, ένα μπλουζάκι και ένα αθλητικό. Με αυτό το αθλητικό μπαίνεις και στη θάλασσα, είναι συνέχεια νωπό. Δεν έχουμε περίοδο. Μια γυναίκα όταν δεν έχει περίοδο, γίνεται ένας άντρας. Γίνονται όλοι ένα φύλο όταν είσαι εκεί».

Διαβάστε επίσης